010 -199 21 29 info@webb365.se

Webbshop

Här i webbutiken kan vi erbjuda tre olika tjänster till ett fast pris. Detta innebär att alla får precis samma behandling, precis som det är beskrivet under varje underavdelning. Med de andra tjänsterna vi har på sajten så finns det olika saker som är unika för varje webbplats och som därför tas med i beräkningen av priset. Detta är anledningen till att vi inte inkluderat dem här i webbshoppen, man kan inte alltid säga exakt hur mycket det blir innan vi tittat på vilken webbplats det är. De tre som vi kan erbjuda här är Analys av webbplats, Hjälp att hitta bra domän samt Försäljning av domäner och webbplatser. Alla har sina fördelar och tillsammans kan de bidra till att din webbplats växer till sig. Tveka inte att fråga oss om det är något du undrar över.

Analys av webbplats

Vi går igenom hela sajten och ser på det med SEO och användarvänlighet i åtanke. Eftersom detta är vårt specialområde så kan vi direkt se vad man kan göra för att lyckas bättre. Naturligtvis skriver vi ner det hela i en rapport med förslag på hur man kan förbättra webbplatsen. Även om vi erbjuder dessa tjänster också så inkluderar vi goda råd om hur företaget kan ta hand om det hela själva. Detta är ett mycket bra sätt att verkligen komma igång och växa på nätet.

Läs mer om hur vi analyserar din webbplats

Köp direkt

Typ av analys
Länk till din webbplats:

Hjälp att hitta bra domän

En bra domän är faktiskt mycket viktig och lägger grunden för framgång på internet. Vi vet vad som fungerar och hur man kan hitta det, genom att beställa en domän via oss så kommer du att få en mycket bra start på din aktivitet. Det är klart att det kan fungerar med en domän som inte är den allra bästa, men i längden så kommer det att innebära mer arbete och pengar.

Läs mer om hur vi hjälper dig att hitta ett bra domännamn

Köp direkt

Vi kommer kontakta dig med fler frågor om vilken typ av domän som kommer passa dig efter du har lagt ordern.

Försäljning av domäner och webbplatser

Vi förmedlar domäner och webbplatser, och vi har ett mycket stort kontaktnät. Många webbplatser har redan ett visst värde, men de behöver lite extra uppmärksamhet för att kunna tas till nästa nivå. För att köpa någon av domänerna eller webbplatserna räcker det att ni kontaktar oss. Här är listan på domäner och webbplatser vi har till salu för tillfället:

Domäner

Praoelev.se - 1995 kr

En domän som är perfekt för sidor om Praoelever.

Köp-online.nu - 995 kr

En billig domän för någon som vill sälja saker online eller driva en informativ sida om hur man handlar online.

Vanliga.se - 1995 kr

Perfekt för dig som vill starta en sida om vanliga saker.

Akvariefiskar.nu - 2995 kr

Sugen på att starta en sida om akvariefiskar? Eller kanske öppna en webbshop som ska sälja saker för akvariefiskar?

Newyorkguide.nu - 1995 kr

Perfekt sida ifall du vill starta en guide om New York

Kontorspapper.nu - 2995 kr

Sugen på att börja sälja kontorspapper på nätet?

Köpahusdjur.se - 3995 kr

Sugen på att börja sälja husdjur? Eller kanske driva en webbplats som tipsar om olika ställen man kan köpa husdjur på.

Medier.nu - 2995 kr

Sugen på att summera alla svenska medier under ett och samma tak? Då är medier.nu den perfekta domänen!

Webbplatser

Personassistent.se - 8995kr

En sida för dig som vill hjälpa folk som behöver assistenter.

Registrerad sedan:2013

Hyralift.se - 11995 kr

Sida för dig som vill hyra ut liftar.

Registrerad sedan: 2011

Pluggautomlands.nu - 6995 kr

Sugen på att starta en blogg om hur det är att plugga utomlands? Eller kanske förutsätta på nuvarande sida och tipsa folk om olika saker när det gäller att plugga utomlands.

Registrera sedan: 2014

Harproblem.se - 7995 kr

Sidan för dig som vill hjälpa folk med hår problem eller för dig som vill starta en webbshop som säljer produkter för folk med hår problem.

Registrerad sedan: 2011

Hammockar.se - 6995 kr

Sugen på att starta webbshop och börja sälja hammockar? Då är denna webbplatsen en perfekt grund för dig!

Registrerad sedan: 2011

Lika för alla

Dessa tjänster är lika för alla, det vill säga att du får precis det du ser. Med de andra tjänsterna vi erbjuder ser vi närmare på de individuella behoven och fastslår priset därefter. Det är mer skräddarsytt än det som finns här i webbshoppen, eftersom det inkluderar saker som inte fungerar likadant för olika företagare. Kontakta oss gärna för att höra lite mer vad vi har att erbjuda och vad det skulle kunna kosta för just ditt företag. Vi garanterar dig att det är väl investerade pengar. Internet, SEO och marknadsföring är vårt jobb och vår passion. Du kan vara säker på att våra tjänster kommer att hjälpa ditt företag att bli större och mer framgångsrik.