010 -199 21 29 info@webb365.se

Hjälp att hitta bra domän

Det kan inte nog understrykas hur viktigt ett bra domännamn är och man ska göra allt man kan för att hitta ett bra namn. Ett domännamn är som en identitet, den definierar och beskriver företaget. Redan här kan man alltså börja bygga upp sitt varumärke, det som kommer att få en att stå ut från mängden. Vi kan hjälpa dig hitta ett riktigt bra domännamn, ett som kommer att bidra till företagets framgång på nätet.

Men i jakten på en unik identitet och varumärke ska man inte falla i fällan att ha ett komplicerat domännamn. Om man  har ett allt för långt domännamn, till exempel, kan det vara svårt för folk att komma ihåg. Det är också mer troligt att man gör ett misstag när man skriver in namnet. Samtidigt så ska det inte bara vara kort, det ska helst också beskriva den verksamhet man driver. Här gäller det alltså att hitta en balans. Om domännamnet på ett bra sätt beskriver det man håller på med, samtidigt som det inte är allt för långt, kommer det att låta mer naturligt och vara lättare att komma ihåg. Man sitter inte alltid framför samma dator, och många användare knappar manuellt in det domännamn de söker efter.

I vissa tillfällen är det bäst att inkludera företagets namn redan i domännamnet, men inte alltid. Det kan också fungera bra om man använder sig av de produktnamn eller tjänster som man har att erbjuda. Kontakta oss gärna så kan vi diskutera vad som skulle kunna fungera bra för ditt företag. Sedan kan vi hjälpa dig hitta ett domännamn som uppfyller de kriteria som du föredrar. Det är inte lätt nu för tiden att bara välja det man vill ha, men vi har flera olika kanaler som kan underlätta sökandet efter det perfekta domännamnet.

Ibland kan det fungera bra om man registrerar ett antal olika kombinationer av domännamnet samtidigt, för att sedan rikta trafiken till bara en av dem. Fråga oss om det kan vara fallet för ditt företag. Ofta är det dock bäst att komma upp med ett bra och kort domännamn som blir ett steg i att bygga upp ditt varumärke online. Det bör vara rättstavat och lätt att komma ihåg. Vilken ändelse eller toppdomän man använder kan också göra skillnad. De vanligaste idag är .se eller .com, men det finns också andra som kan passa bättre för ditt företag. Som med allt annat så ser vi på din speciella situation och fattar tillsammans ett beslut om vad som kommer att fungera bäst.

Köp direkt

Vi kommer kontakta dig med fler frågor om vilken typ av domän som kommer passa dig efter du har lagt ordern.

Kontakta oss

Har du några frågor? Det är bara att kontakta oss.

Kontakta oss