010 -199 21 29 info@webb365.se

WordPress Manual

WordPress är en av de största och mest populära plattformarna som finns idag. Miljontals personer använder det dagligen, vilket har lett till en mängd nya plugins och utvecklingar. Här har vi ställt samman en liten guide som kan hjälpa dig att komma igång och använda WordPress. En del saker är viktiga i början, medan andra blir aktuellt först när man vill nå upp till nästa nivå och utveckla sin verksamhet.

Till att börja med ger vi en liten introduktion till WordPress och visar vad det egentligen är, och om det är rätt plattform för just dig och ditt företag. Det är bra mycket bättre att veta redan från början vad som kommer att fungera bäst, så man slipper byta mitt i. Vi visar också på hur man installerar WordPress och vilket webbhotell som är bäst att kombinera med denna plattform. Små detaljer som kan göra stor skillnad.

Sedan fortsätter vi med hur man skapar inlägg på WordPress, men även hur man kan redigera dem. Vad är etiketter och hur använder man dem? Är det svårt att skapa kategorier och vad kan man göra med dem? Hur skapar man sidor och redigerar dem? Dessa och många fler frågor får du svar på i denna WordPress guide. Som med allt annat som har att göra med internet så är det ett fortlöpande arbete. Man skapar och redigerar och börjar sedan ofta om från början igen.

Vilket tema man väljer för sin webbplats kan göra stor skillnad, och detta har WordPress tagit fasta på. Här får du lära dig hur du kan hitta och installera de bästa WordPress teman, men också hur du kan skapa ett. Det samma gäller för tillägg (plugins)- hur hittar man de bästa och hur installerar man dem? En hel del av dessa extra detaljer är vad som gjort WordPress så populärt. Man kan utöka och skapa olika saker för att få en helt perfekt webbplats, en unik hemsida som verkligen står ut från mängden. Vi tar även upp vad WordPress multisite är för något och hur det fungerar, samt hur man gör plattformen responsiv. Felsökning är viktigt att inkludera och även hur man hanterar sina lösenord.

Vi har ställt samman den här guiden för att hjälpa våra besökare och kunder att verkligen kunna utnyttja denna fantastiska plattform. Det är inte svårt att komma igång, och man kan verkligen göra mycket med den. Med hjälp av denna guide kommer ditt arbete på nätet att bli mycket lättare.