010 -199 21 29 info@webb365.se

WordPress Manual - Användare

Det finns många möjligheter med WordPress om man utnyttjar det helt och fullt. Detta har gjort det till ett av de mest populära systemen som finns.  En av dessa är att ha mer än en användare, att ge tillstånd till flera personer att komma åt sajten. Samtidigt så kan man kontrollera det hela genom att ge mer eller mindre fullmakt till dessa användare.

Adminstratören kan göra vad som helst på webbplatsen, medan de andra har begränsad åtkomst. Men det kan underlätta hanteringen av en WordPress sajt om skribenterna själva kan ladda upp och redigera sitt arbete. Om man vill kan man ge dem tillstånd att även publicera det de skrivit, men annars kan man själv gå igenom allt innan man sätter ut det på sajten. På detta sätt behöver man inte göra allt själv, något som verkligen sparar tid.

Med WordPress är det inte alls svårt att skapa nya användare. Man väljer ett lösenord som användaren sen kan byta ut när han vill. Om man skulle glömma bort sitt lösenord finns det också ett antal möjligheter för att komma in och skapa ett nytt. Allt detta förenklar den aktuella arbetssituationen och gör att man kan få mer gjort på kortare tid.