010 -199 21 29 info@webb365.se

WordPress Manual - Inlägg

En webbplats består av olika delar, en del är statiska medan andra läggs till vartefter. Viss information förändras inte, den förblir mer eller mindre den samma, så man behöver inte uppdatera dessa sidor så ofta. Men samtidigt så behöver en webbplats nytt material, det är viktigt för både besökare och sökmotorer. Därför skapar man vanligtvis inlägg, som sedan visas i datum ordning på sajten.

Det är mycket lätt att skapa inlägg i WordPress, de har en redigeringsavdelning som fungerar mycket bra. Man ser precis hur allt kommer att se ut, WYSIWYG- vad du ser är vad du får. Naturligtvis kan man kontrollera exakt hur det ser ut innan man klickar på Publicera. Det är även möjligt att skapa inlägg och vänta med att lägga ut dem på sajten, eller göra det med tidsinställning.

Nytt och fräscht innehåll är mycket viktigt för en webbplats, och därför har de flesta ett schema för skapandet av inlägg. Det kan vara varje dag, en gång i veckan eller hur man än lägger upp det. För att det ska  ha tyngd bör det vara något helt nytt och intressant. Med hjälp av WordPress inlägg och redigeringsverktyg är det både snabbt och enkelt att alltid ha en uppdaterad webbplats.