010 -199 21 29 info@webb365.se

WordPress Manual - Installation

Det finns olika möjligheter för att installera WordPress, och det är inte alls svårt. De flesta klarar av att göra det själva. Man ska se till att följa instruktionerna och göra det steg för steg. Naturligtvis måste man även försäkra sig om att man har de rätta verktygen och utrymmet för det man ska göra. MySQL-databas och FTP, i rätt version. En databas , helst en som inte innehåller data redan. Sedan är det i princip bara att sätta igång.

Man kan installera WordPress manuellt eller automatiskt, båda två fungerar bra. De flesta väljer dock att installera det med one-click, det är något som finns på de flesta webbhotell och som gör att man nästan bara behöver se på medan plattformen installeras. Det hela är mycket logiskt och man kan snabbt hitta de funktioner man behöver ändra på för att webbplatsen ska fungera ordentligt.

När man väl har WordPress installerat och har börjat använda det kan man gå ut på nätet för att ta hem de olika tillägg eller plugins som finns. Dessa underlättar arbetet ännu mer och gör att man snabbt och effektivt kan redigera och skapa sin webbplats. Med ett system som WordPress kommer man att ha mer tid över för allt annat som är nödvändigt för ett framgångsrikt internetföretag.