010 -199 21 29 info@webb365.se

WordPress Manual - Krav

Innan man sätter igång med WordPress kan det vara bra att se vilka krav som måste uppfyllas. De är inte många, men viktiga. Till att börja med måste man ha en domän, det är grundläggande för att komma igång överhuvdudtaget. Sedan behöver man en server eller ett webbhotell där man kan installera WordPress. När man väljer webbhotell bör man se på hastigheten och upptiden, man vill ju att det ska fungera ordentligt.

En MySQL-databas är ett måste. Man skapar antingen en själv eller får den via webbhotellet. Det samma gäller för PHP, det är något som hör samman med WordPress. Som vanligt behöver man inte kunna allt själv, det finns hjälp att tillgå. Antingen kan man kontakta support på det webbhotell man använder, eller vända sig till en utomstående WordPress expert.

Det är bäst att välja ett webbhotell som  har One-click installering av WordPress, även om det inte är allt för komplicerat att installera det manuellt. Men det är så mycket lättare med denna lösning, och man kan snabbt komma igång med själva uppbyggandet av sajten. Till att börja med kan det vara bra att vänja sig vid gränssnittet och se hur webbplatsen ser ut. WordPress är lätt att använda och kan verkligen göra stor skillnad för en internetföretagare.