010 -199 21 29 info@webb365.se

WordPress Manual - Hitta bra tillägg

Det är mycket vanligt att installera tillägg, eller plugins, på sin WordPress webbplats. Dessa hjälper och underlättar arbetet avsevärt och är ofta mycket viktiga. Ibland ser man en webbplats som man tycker är snygg och som man skulle vilja kopiera. Då finns det verktyg som tillåter en att komma underfund med vilka plugins och teman som man använt på den sajten. Man skriver bara in webbplatsens url och klickar sedan på sök.

Annars kan man helt enkelt söka på WordPress tillägg och se vad andra personer rekommenderar. Många bloggare och nätföretagare har delat med sig vilka plugins de tycker är helt oumbärliga för en lyckad internet aktivitet. Om man har liknande behov och webbplats så kan det vara en bra ide’ att pröva på dem. Många har skapat Top 10 listor eller liknande där de beskriver de tillägg som de inte kan klara sig utan längre.

När man börjar söka på tillägg och ser vad andra har använt, så kommer man att inse att det finns i princip en plugin för varje tillfälle. Man kan, till exempel, skapa sin egen 404-sida där man förklarar varför en viss sida inte kan visas just nu. Detta är bra mycket bättre än att bara komma till en blank återvändsgränd. Eller så vill man bli av med skräpkommentarer, det är något som tar både plats och mycket tid att redigera. Med hjälp av ett tillägg kommer bara riktiga människor att kunna kommentera, eftersom de måste fylla i ett catchpa.

Man kan också gå till de sajter som har samlat en rad med tillägg och beskriver vad de handlar om. Här kan man få tips och ide’er om vad som skulle kunna behövas. Det kan ha med ehandel att göra, eller hur man visar bilder, restaurangmenyer och mycket mer. Allt beror ju på vad man har på sin webbplats och vad man vill åstadkomma med sitt företag. Om man vet ungefär vad man är ute efter kan man söka på det direkt. Man skriver bara in WordPress tillägg skräppost, till exempel, och ser vilka alternativ som finns.

Om man ser på varför vissa personer lyckas med sitt internet företag så märker man vanligtvis att de använder de bästa verktygen. Genom att planera väl, arbeta hårt och utnyttja alla de hjälpmedel, typ tillägg, som finns så kan man komma bra långt. Naturligtvis är det flera faktorer som måste fungera men genom att använda de rätta medlen till arbetet så kommer det hela att gå snabbare och smidigare.