010 -199 21 29 info@webb365.se

WordPress Manual - Vad är WordPress?

Alla har hört talas om WordPress, men vad är det egentligen? I korta ordalag kan man säga att WordPress är en plattform, ett system, som man använder för att lättare kunna hantera en webbplats. Det kallas också för innehållshanteringssystem eller webbadministrationssystem. En hjälp alltså, för att snabbt och enkelt få ut sin information på sajten. För att kunna lägga till bilder, länkar och text på ett effektivt sätt.

Många miljoner människor använder WordPress för sina bloggar och hemsidor. Det kostar ingenting att installera och man har sedan många olika alternativ. Med detta innehållshanteringssystem är det verkligen möjligt att bygga upp en helt fantastisk webbsida, något som är både snyggt och funktionellt. Det är viktigt att ge alla besökare ett gott intryck, med ett upplägg och tema som passar det man har att presentera. Med WordPress är detta inte bara möjligt, det tar inte heller för mycket tid och ansträngning i anspråk.

För att lyckas på nätet gäller det att hitta en balans. Mellan vilka resurser man använder, inklusive tid, och vad man får ut av det. Därför gäller det att använda de rätta verktygen, allt som underlättar arbetet utan att dra ner på kvaliteten. Detta är en orsak till varför många har valt att använda WordPress,