Internetmarknadsföring är ett stort begrepp som kan inkludera en hel del. Samtidigt är det ett måste om man vill synas på nätet, det är i stort sett omöjligt om man inte marknadsför sig själv. Vi har många olika taktiker och kanaler som vi använder, för att hjälpa dig med all sorts internetmarknadsföring. Det är vanligtvis inte bara en enda stor sak som gör skillnad utan det är en kombination av flera mindre åtgärder. Tillsammans bildar de en stark närvaro online, där läsare och kunder snabbt kan hitta fram till din webbplats.

Det tar tid och pengar att bygga upp en verksamhet, vare sig det är på internet eller inte. För att inte alla dessa resurser ska gå förlorade bör du se till att marknadsföra dig på bästa sätt. Be oss om en kostnadsfri offert, därefter gör vi en överenskommelse och sätter igång. Du kommer att se goda resultat, och all din möda och andra investeringar kommer att löna sig. Idag används internet till det mesta, och folk är vana vid att söka efter vad de behöver här. Man handlar också en hel del online, vilket är en orsak till att många startat upp nätbutik. Allt detta har lett till ett helt nytt koncept inom marknadsföring.

Låt oss hjälpa dig med din internetmarknadsföring

Vill du ha hjälp med att marknadsföra dig på internet? Vi vill göra det riktigt enkelt för dig så kontakta oss så kikar vi ifall vi är rätt företag för er eller så rekommenderar vi någon annan som passar er bättre.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Mer om internetmarknadsföring

  En skillnad mellan vanlig marknadsföring och internetmarkandsföring är att kunderna ofta vet vad de är intresserade av, de söker efter en speciell tjänst eller vara när de söker på internet. Det enda du behöver göra är att erbjuda dem det de redan vill ha. I alla fall är detta principen bakom internethandel, men i verkligheten är det naturligtvis lite mer komplicerat än så. Till att börja med finns det ganska mycket konkurrens på nätet, inom vissa branscher mer än andra. Alla vill vara den som kunden klickar på och handlar från, vilket är mer troligt ju högre upp i sökresultaten man befinner sig. Folk har inte tålamod att gå igenom alla resultaten, om de hittar vad de vill ha på första klicket så kan det hända att de inte kommer längre. Ett viktigt steg är alltså sökmotoroptimering, där man ser till att hamna högt upp på Googles, och andra sökmotorers, lista.

  Men man kan också nå ut till kunder på andra sätt. Sociala nätverk är mycket populära idag, man beräknar att hälften av alla svenskar besöker sociala medier dagligen. Av unga människor, i gruppen 16-25 år, är det så gott som alla som är aktiva på något socialt nätverk. Facebook är fortfarande det mest populära, men även Instagram, Twitter och andra medier ökar stadigt. Detta är alltså ett bra ställe att marknadsföra sig på, det är ju här som man träffar folk. Det finns mycket man kan göra för att sprida sitt företag här, fråga oss så tar vi hand om det.

  Internetmarknadsföring innebär alltså att bygga upp ditt varumärke, att göra att det förknippas med det du har att erbjuda, samt att det sprids på flera nyckelpunkter på nätet. De olika metoder och taktiker som man kan använda varierar beroende på vilken målgrupp du riktar dig till, vilken bransch du är i men även vilken årstid det är. Vi kommer aldrig att slösa med dina resurser utan göra vad vi kan för att maximera det du får ut av det hela. För oss befinner sig kunden alltid i fokus, och vi trivs bäst när kunderna är riktigt nöjda.

  Även om du har en fysisk butik eller kontor, så måste du också se till att vara aktiv online. De allra flesta idag vänder sig först till internet om de vill ha något, vare sig det handlar om varor eller information. Kombinera därför din verksamhet med en närvaro på nätet. Vi hjälper dig ordna allt som har att göra med internetmarknadsföring och kan också se till att du har en snygg och väl fungerande webbplats. Allt detta sammanslaget gör att man har mer chans att dra till sig kunder och besökare. Det ena behöver inte utesluta det andra, utan det gäller att få dem att arbeta tillsammans för att marknadsföra ditt företag. Detta är vårt yrke, och något som vi har stor erfarenhet av.

  Man kan också annonsera på internet, det finns ett antal olika alternativ inom denna del av marknadsföring. Google Adwords är vanligt för sponsrade länkar och de har flera möjligheter beroende på hur mycket man vill betala och vilken sorts verksamhet man driver, men det finns också andra. Bannerannonsering kan fungera i vissa fall, vi kan diskutera vad som är bäst för ditt företag. Sedan har man länkar som pekar mot din webbplats, där man kan klicka sig dit med en gång. Dessa kan man få från olika håll, bland annat genom konceptet katalogtjänster. Här måste man se till att producera kvalitetsinnehåll i de artiklar man skriver, unika texter som inte gör att sajten rankar negativt.

  De flesta har varken tillräckligt med tid eller kunskap för att hålla i biten med internetmarknadsföring helt själva. Därför kan du lugnt lämna över det hela till oss, vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa ditt företag. Det är alltid du som bestämmer och har kontroll över vad som händer och sker, men vi kan ge dig en hjälpande hand. Vi analyserar dina resultat och ser över var din marknadsföring kan ha störst framgång. Därefter använder vi alla de kanaler och metoder som vi har tillgängliga.  Genom att sätta samman alla de små bitarna så kommer helheten att bli en stark närvaro online, där folk hittar fram till din webbplats. Du kan därmed utnyttja dina resurser där de gör som mest nytta.

  Lokal sökmotoroptimering

  Har du företag på bara en ort och är intresserad av besökare just från den orten och inte hela Sverige? Då är lokal sökmotoroptimering den perfekt tjänsten för dig!

  Sökmotoroptimering E-handel

  Har du företag på bara en ort och är intresserad av besökare just från den orten och inte hela Sverige? Då är lokal sökmotoroptimering den perfekt tjänsten för dig!

  Länkstädning

  Har du företag på bara en ort och är intresserad av besökare just från den orten och inte hela Sverige? Då är lokal sökmotoroptimering den perfekt tjänsten för dig!