Den tiden är förbi när man inte tog bloggare på allvar. Från att ha varit ett sätt för vem som helst att uttrycka sig har det nu utvecklats till något av det allra viktigaste som finns på nätet för företagare. De mest populära bloggarna i Sverige har hundratusentals besökare varje dag och det som skrivs här kommer att läsas av en stor del av befolkningen. Undersökningar visar att de flesta ungdomar idag hellre läser bloggar än tidningar, och att många av dem också har sina egna bloggar. Detta gör det till en perfekt plats för internetmarknadsföring, här kan man verkligen nå ut med information om sitt företag.

Dels har man möjligheten att själv ha en blogg där man skriver sådant som är intressant och relevant i anknytning till verksamheten. De allra flesta idag har en blogg knuten till sin webbplats, och det är ofta här man lägger ut nyheter och tankar. Vi på Webb365 kan hjälpa dig komma igång, eller ge dig goda råd om hur du kan hålla den gående. Eftersom man hela tiden kommer med nytt material, brukar sökmotorerna lägga märke till bloggen. Samtidigt vet man ju att folk söker efter bloggar där de kan läsa olika inlägg och kommentarer, vilket i sin tur leder till att man kommer fram till webbplatsen.

Låt oss hjälpa dig att marknadsföra ditt företag på bloggar

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och försöker hjälpa dig att på många bloggar. Tveka inte fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  En annan fördel med att ha en blogg är också att besökarna har möjlighet att kommentera. Härmed sätter man igång en dialog, en kommunikation med sina kunder. De kan ge uttryck för det de inte är nöjda med, istället för att berätta för alla andra. Du kan svara och göra något åt problemen. Erfarenheten visar att personer som känner att de blir hörda, och där företagen är öppna och kommunicerande, är mer benägna att stanna kvar.

  Men bloggar kan också användas genom att man själv kommenterar och lägger ut länkar. Naturligtvis är det absolut grundläggande att de bloggar man besöker är relaterade till det man själv håller på med. De som kommer hit för att läsa har redan ett intresse av ämnet och kommer att uppskatta referenser till ett företag som kan ge dem det de vill ha. Om de inte klickar dit sig med en gång har man i alla fall spritt sitt varumärke. Tillsammans kan vi lägga upp en plan, och sedan steg för steg driva denna internetmarknadsföring till en högre nivå. Bloggar är något man ska räkna med, ett media som är mycket stort och omfattande. Genom att välja ut de som är relevanta kommer du att se bra resultat.

  Att blogga är inte bara en tillfällig nyck eller modefluga. Det bara fortsätter att växa för varje dag och inget företag har råd att ignorera detta media. Utnyttja det till din fördel på flera olika sätt och låt oss visa dig hur du kan ge ditt företag en klar närvaro på nätet.

  Olika sätt man kan använda sig av för marknadsföring på bloggar

  Recensioner
  Vi hjälper dig hitta bloggar som vill skriva recensioner om din produkt eller tjänst.
  Sponsrade inlägg
  Vi hjälper dig att nå ut bland bloggläsare genom att sponsra blogginlägg.