Ibland vill man nå ut till många kunder snabbt och effektivt. Det kan vara i samband med en kampanj, eller samtidigt som man annonserar på andra ställen. Eller så kan det vara ett speciellt erbjudande eller nyhet som man vill få ut. Då kan email marknadsföring vara det perfekta valet, och vi kan ta hand om det för dig. Eftersom det finns miljardvis av epostkonton, och många kontrollerar sin mejl minst en gång om dagen, så förstår man varför man snabbt kan komma i kontakt med ett stort antal personer på kort tid.

Låt oss hjälpa dig att marknadsföra ditt företag via Email

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och försöker hjälpa dig att landa i dina framtida kunders email boxar. Tveka inte fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  För att din email marknadsföring ska vara så effektiv som möjligt bör du ha en strategi, det är inte bara att skicka ut en massa epost och hoppas att det fungerar. Till att börja med är tidpunkten viktig, rätt meddelande vid rätt tidpunkt är mottot. Man hör också talas om segmentering, där man väljer ut vem man ska skicka vilket budskap till. Ju personligare det är, eller i alla fall genomtänkt för målgruppen, desto större sannolikhet att det kommer att mottas väl. Annars hamnar det bara i skräpposten och ingen kommer att lägga märke till det. Vad som står i nyhetsbrevet är viktigt, det får inte vara för långt samtidigt som man vill få sagt det viktigaste. Man ska också bestämma hur ofta de ska skickas ut och vad man ska göra med kunder eller mottagare som inte reagerar på eposten. Ta gärna kontakt med oss så kan vi diskutera vad som kan fungera bäst för ditt företag. Vi har inga försäljare som mellanhand vilket gör att vi kan hålla våra priser låga, samtidigt som vi alltid månar om att våra kunder ska få ett bra resultat.

  Email marknadsföring är ett snabbt och relativt billigt sätt att nå ut till dina kunder. Det är också ett lätt sätt för dem att ge respons, och därmed upprätthålla en kontakt med företaget. Undersökningar visar att ett större antal personer föredrar att bli kontaktade via mejl, och att dessa meddelanden har en längre livslängd. Naturligtvis måste man göra utskicken på rätt sätt, med en korrekt presentation av sitt företag som avsändare och en inbjudande lay-out. Men vi vet hur det bör göras, det är vår del av avtalet. Med en bra produkt eller intressant budskap kan man se goda resultat genom email marknadsföring. Det är ett utmärkt sätt att på ett personligt och relevant sätt nå ut till många kunder samtidigt, för en billig penning.

  Olika typer av email marknadsföring

  Ditt budskap vår lista
  Vi hjälper dig och marknadsför ditt företag på våran email lista med över 1,3 miljoner opt-in prenumeranter.
  Nyhetsbrev för din lista
  Vi hjälper dig skicka ut nyhetsbrev till din lista av email prenumeranter.