Som grunden för en god internet närvaro behöver man en bra webbplats. Den ska vara snygg och lätt att använda, samt all information bör visas klart och tydligt. Men ibland kan man välja att inte använda första sidan som landningssida, oavsett hur bra den är. Det är vanligt att ha en fristående sida, eller en undersida på sajten, som landningssida vid speciella tillfällen. Dessa kan inkludera en kampanj, ett erbjudande, annonsering, nya produkter eller något annat som man vill ska stå ut lite extra. Många gånger är det just här som man uppmanar sina besökare att ta steget fullt ut och köpa något, eller fylla i sina informationsuppgifter, etc. Vi skapar enkla webbplatser och landningssidor som leder till konvertering samtidigt som de behåller sin snygga design.

Låt oss hjälpa dig med att bygga en landningssida

Tveka inte fyll i formuläret nedan så ska vi hjälpa dig att bygga en modern landningssida som genererar höga resultat.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  En landningssida är ungefär som en annons i en tidning. Man har ett budskap och en uppmaning till handling, oavsett vad detta kan vara. Det är lätt att se syftet med informationen eller sidan, och vanligtvis kommer besökaren dit för att de klickat på något som de är intresserade av. Många gånger använder man en landningssida i samband med en reklamkampanj, till exempel. Vi på webb365 vet vad kunderna reagerar på och vad de föredrar att uppleva på en landningssida. Därför kan vi skapa sidor som är enkla och koncisa, så att besökarna inte blir distraherade. Detta betyder inte att design och utseende glöms bort. De är minst lika viktiga, om inte mer, på dessa rena, enkla landningssidor.

  Beroende på vad man använder sin landningssida till brukar man välja mellan tre olika varianter. Dels kan man ha den som en undersida till webbplatsen. Detta kan vara en bra ide’ om man säljer olika produkter. Besökaren kanske vill se sig om och eventuellt köpa flera olika saker, inte bara den man riktat uppmärksamheten på. Har man mycket information man vill inkludera kan en så kallad mikrosajt fungera bättre. Här har man mer plats för innehåll, men det är ändå inte den huvudsakliga webbplatsen. Ett annat alternativ är att ha en separat landningssida som pekar mot webbplatsen. Ta gärna upp saken med oss och berätta syftet med landningssidan, så kan vi komma fram till vilket format som fungerar bäst för dig. Vi ställer gärna i ordning en kostnadsfri offert så du vet precis vad du får och hur mycket det kostar.

  Statistiken visar att man får större konvertering när man uppfyller besökarnas önskningar. Detta innebär att landningssidan ska handla om precis det man lovat på den plats som länken kommer ifrån, det behövs inte en massa annat som fyller ut. Om man skickar besökarna till den vanliga förstasidan på webbplatsen kan det mycket väl hända att de klickar bort sig. Låt denna sida handla om en viss sak, och länka sedan vidare till resten av webbplatsen. Vi skapar enkla och snygga landningssidor som fokuserar på ämnet, sidor som leder till konvertering samtidigt som designen är smakfull. Kunderna kan klart och tydligt se vad det handlar om och hur de kan gå vidare för mer information eller köp.