010 -199 21 29 info@webb365.se

Om Webb365

R

Helhetslösning

Vi löser allt du behöver inte flera bolag som sköter din webbplats utan vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar allt din webbplats kan behöva.

Körs i molnet

Dom flesta av våra tjänster körs direkt i molnet vilket gör att du kan nå dom från hela världen. Vi finns där du behöver oss!

Problemlösare

Med våran erfarenhet kan vi enkelt lösa era problem på webben. Vi har stött på mycket genom tiden och vi kan hjälpa er med det mesta.

Personlig hjälp

Det viktigaste för oss är att erbjuda dig som kund personlig hjälp. Så varje projekt tas personligen. Du är inget kundnummer för oss utan du är en person eller ett bolag.

Vår historia

Det hela började med att Jaroslaw började skapa webbplatser för sig själv. Han hade svårt att marknadsföra dom vilket lede till att han började läsa om sökmotoroptimering och internetmarknadsföring på sin fritid. Utöver det studerade han webbutveckling i skolan på gymnasiet. Nu har detta växt otroligt mycket och vi driver över 25 egna webbplatser. Utöver våra egna webbplatser har vi också hjälpt många kunder med deras hemsidor.

  • Strategi 80%
  • Internetmarknadsföring 85%
  • Utveckling 70%
  • Sökmotoroptimering 95%
Jaroslaw Szymczak

Jaroslaw Szymczak

Styrelseordförande & VD

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP. Utöver mina webbutvecklings och programmerings kunskaper kan jag också sökmotoroptimering och internetmarknadsföring.

Läs mer om mig