Att sökmotoroptimering är mycket viktigt är de flesta överens om, och man gör allt man kan för att ranka högt i sökresultaten. Detta är speciellt viktigt för ehandlare, eftersom konkurrensen ofta är stor och de varor man säljer likartade. Men även om man säljer en unik produkt eller erbjuder en tjänst som nästan ingen annan har, så måste man se till att ens webbplats hamnar högt upp i sökresultaten. Om folk inte hittar fram till sajten, hur kan man då sälja något? Vi hjälper din nätbutik att synas så att potentiella kunder kan hitta fram.

Det räcker alltså inte med att lägga ner stor tid och möda på att göra i ordning en snygg sajt som har det allra senaste inom branschen. Även detta är viktigt, men vanligtvis först när kunderna har hittat fram till hemsidan. För det mesta söker folk på ett speciellt ord, kanske en hel mening, när de letar efter något på nätet. Upp kommer en lista på olika förslag från Google, eller den sökmotor man använder, på företag och sajter som verkar passa de  nyckelord personen har använt. Sökmotoroptimering för ehandlare innebär att vi ser till att du finns så högt upp som möjligt på listan, så att kunderna klickar på just din webbplats för att hitta det de söker efter.

Låt oss hjälpa dig med att sökmotoroptimera din E-handel

Tveka inte fyll i formuläret nedan så ska vi se till att hjälpa dig med att sökmotoroptimera din E-handel.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Webbplats

  Ehandel presenterar sina alldeles egna utmaningar för sökmotoroptimering. Mycket beror på hur folk söker efter en viss produkt. Vi använder oss av bra verktyg för att kunna ha en uppfattning om vad det är för nyckelord som fungerar bäst. Samtidigt så kan konkurrensen vara bra mycket större eller mindre beroende på vilken sökfras man satsar på. Detta innebär att man måste anpassa sin optimering, vilket kan ta sig uttryck på olika sätt. Rubriker och underrubriker, till exempel, är något som man kan utnyttja för att dra till sig sökmotorernas uppmärksamhet på ett positivt sätt. Produkter som utgått kan fortfarande användas för att ge tyngd åt webbutiken, det kan låta konstigt men fungerar som en SEO metod.

  Vartefter som internet förändras och växer så måste man se till att anpassa sin sökmotoroptimering i samma takt. Vi på webb365 ser alltid till att hålla jämna steg med utvecklingen och föredrar att känna till alla nyheter. Därför kan vi hjälpa dig att optimera din ehandel på allra bästa sätt. Du kommer snart att se skillnaden när din sajt rankas högre i sökresultaten och fler kunder hittar fram till dina sidor. Det låter enkelt, men det fungerar faktiskt riktigt bra. Genom att tänka igenom vad som behöver göras och vad som kan fungera bäst kommer vi att kunna hjälpa dig att ha ett framgångsrikt företag.

  Du kan lugnt lägga över delen med sökmotoroptimering för din ehandel till oss. Vi kommer upp med en plan med olika förslag och åtgärder. För att få kunder och trafik måste man se till att synas, och optimering är ett utmärkt sätt som inte kostar allt för mycket. Eftersom vi inte har några försäljare som äter sin del av vinsten, så kan vi istället hålla våra priser lägre. Detta gynnar dig som kund, vilket du snabbt kan se genom att be om en kostnadsfri offert. Vi ger god valuta för pengarna eftersom vi sätter våra kunder främst, och utnyttjar alla de olika möjligheterna för optimering som finns tillgängliga.

  Det finns så mycket som ska komma samman och fungera om man vill lyckas med sin ehandel. Men det allra viktigaste är att ha bra produkter som kunderna vill ha, samt se till att de hittar fram till dem. Med rätt sökmotoroptimering för ehandlare kommer du att ligga steget före och se en ökning i trafiken.

  Produktrecensioner

  En av våra metoder när det gäller att sökmotoroptimerar för E-handel är att hitta sidor åt er som vill göra produktrecensioner av era produkter.

  Osäker på ifall du behöver sökmotoroptimering?

  Osäker på ifall sökmotoroptimering för E-handel passar dig? Vi erbjuder 30 minuters digital rådgivning helt gratis. Så det är bara att kontakta oss så ska vi se till att hjälpa dig!