Att lägga upp en webbplats tar lång tid, och det är ofta en fortlöpande process. Att själv sitta och skriva är vanligtvis inte möjligt, man  har allt för mycket annat som tar upp tid och energi. Men nytt innehåll behövs, antingen man vill byta ut det man har eller önskar något helt nytt. Vi kan ordna innehåll åt din webbplats, oavsett vad det är du behöver. Många skribenter samarbetar med oss och vi kan fixa allt slags innehåll, från produktbeskrivningar till översättningar och copywriting.

Det är självklart att bra innehåll är viktigt för webbplatsen. Konkurrensen är stenhård inom de flesta branscher och kunderna vet vad de vill ha. Därför måste man se till att ha fräscht och relevant innehåll på sin webbplats för att ha en chans att vinna kunder. Man måste också se till att presentera det på rätt plats, sajten bör vara snygg och tilltalande. Ofta gäller det att visa inom en sekund eller två varför besökaren ska stanna kvar, vad man  har som är så bra för dem. Därav behovet för bra innehåll. Kontakta oss och berätta vad slags webbplats du har och vilken sorts innehåll du letar efter. En av våra skribenter kommer att ge dig precis det du behöver- unikt, väl skrivet innehåll till din webbplats.

Låt oss hjälpa dig med att skriva texter och skapa innehåll för din webbplats

Tveka inte fyll i formuläret nedan så ska vi hjälpa dig att fylla din webbplats med innehåll som genererar många besökare.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  En annan anledning till varför man bör se till att ha bra innehåll är sökmotorerna. De kan känna igen en väl förberedd webbplats med relevant information. Ju bättre innehåll, desto högre rankning. Man hör ofta uttrycket att innehåll är kung, så viktigt är det att ha koll på vad man skriver på sin sajt. Grundläggande är att innehållet är unikt, det får inte vara kopierat för då kan man falla långt ner på listan av sökresultat. Därför anlitar vi bara pålitliga skribenter som skriver själva och inte tar från andra. Du kan lita på att det innehåll du får från oss kommer att hjälpa din webbplats att klättra uppåt, inte åt motsatt håll.

  Då och då är det bra att göra något större uppdateringar. Google ser hur mycket text man lägger till och drar ifrån, de registrerar allt. Därför räcker det inte med att byta ut en mening eller två, även om det är bättre än ingenting.  De kan också se hur ofta man uppdaterar sig och kommer upp med något nytt. Dagstidningar rankar ofta bra just för att de dagligen uppdaterar sin förstasida.

  Om det är dags att lansera sig i andra länder, eller vända sig till andra språkgrupper, har vi skribenter som kan översätta alla texterna. De kan båda språken väl och översätter mycket bra. Eller om du vill lägga ner lite extra möda på att få din webbplats sökmotoroptimerad. Vi skriver texterna som gör att du kommer att ranka högt hos Google, med de nyckelord som passar för just din målgrupp. Så oavsett vad det är du behöver så har vi rätt person på plats, med skribenter för varje tillfälle. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert och se hur vi kan hjälpa dig med dessa uppgifter.