010 -199 21 29 info@webb365.se

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är ett ord som man ofta hör talas om i internetvärlden. Det är något som är absolut viktigt för att man ska lyckas väl och ranka högt hos sökmotorerna. I princip betyder det att man visar framfötterna och ger Google, och alla andra sökmotorer, en anledning till att tycka om ens företag eller webbsidor. Vad dessa sökmotorer ser på eller tycker är viktigt vet man inte helt och hållet. Men genom att se på resultat och statistik har man ett ganska gott grepp om vad som är viktigt att inkludera men även vad som kan ha en negativ inverkan på webbsidan.

Vi har länge sysslat med sökmotoroptimering och vet vad som fungerar väl. Samtidigt ser vi till att hålla oss uppdaterade och ta del av de nyheter som kommer upp. Google har sin alldeles egen algoritm för att mäta webbplatsers relevans och vi försöker hålla jämna steg med dem. Då och då kommer de med uppdateringar och justeringar, och vi ser till att veta precis vad dessa innebär. Det kan nämligen skada en webbplats om man fortsätter med samma metoder som var på topp för några år sedan.

Har man en webbplats så önskar man att folk ska besöka den, vare sig det är för att köpa något, boka en tjänst eller helt enkelt läsa den information man tillhandahåller. Vanligtvis så söker folk på olika saker hos framför allt Google, det är den största sökmotoren i Sverige och den man brukar mäta sig mot. Hamnar man högt upp i Googles rankning så har man större chans att få mer trafik, och i förlängningen även ökad försäljning. Därför har sökmotoroptimering en viktig plats i ett företags marknadsföring, det gör att sökmotorerna lägger just din sajt lite högre upp på listorna.

Sökmotoroptimering handlar alltså om att dels undvika det som kan påverka en webbplats rankning negativt, samtidigt som man vidtar positiva åtgärder för att klättra uppåt på listorna. Det är en kombination av bra innehåll, baklänkar, uppdateringar och lay-out, allt detta bildar en enhet som gör att din webbplats kommer att bli funnen av de som söker efter det som du har att erbjuda. webb365 kan hjälpa dig avgöra vad som kommer att fungera bäst i din bransch och i vilken ordning man ska ta itu med de olika sakerna. Be oss om en kostnadsfri offert, och kom igång med detta redan idag. Du kommer att vinna mycket i längden på att optimera din webbplats på allra bästa sätt.

Poängen med att ha en verksamhet är att man ska kunna sälja de produkter eller tjänster man har, och att växa till sig som företag. Sökmotoroptimering gör att man syns, det är som en sorts gömd reklamtjänst. Vilka nyckelord man väljer och var man placerar dem spelar in på resultatet. Likaså vilka bilder och bildtexter man sätter på sajten kan göra stor skillnad. Det lönar sig att ha en plan som stämmer överens med de mål man satt för sitt företag, och sedan förverkliga dem en i taget. Ofta är det bäst att göra allt detta arbete redan när man startar upp, men man kan alltid gå in och korrigera om man märker att det behövs.

Det allra bästa är egentligen att fortsätta med sökmotoroptimeringen hela tiden. Man blir i princip aldrig färdig, även om man kan få ordning på det allra viktigaste. Vi hjälper dig med alla de olika faserna som är inkluderade i detta arbete, detta är något som vi har stor erfarenhet av. Det viktigaste för oss är att din webbplats går framåt och får en bra placering hos sökmotorerna. Därför använder vi alla de olika medlen som finns tillgängliga för att optimera din sajt på allra bästa sätt.

Konsultation om sökmotoroptimering

Vet du inte riktigt vad du behöver inom sökmotoroptimering? Då är en konsultation perfekt för dig.

Lokal sökmotoroptimering

Är du intresserad av den lokala marknaden? Vi kan hjälpa dig att synas lokalt!

Sökmotoroptimering anpassad för E-handel

När man sökmotoroptimerar e-handel är det viktigt att koncentrera sig på rätt saker. Det är därför vi erbjuder en anpassad tjänst för det.

Vill du att vi hjälper dig med sökmotoroptimering?

Det ända du behöver göra är att kontakta oss. Därefter hjälper vi dig.

Kontakta oss