De allra flesta idag använder sig av internet när de letar efter ett företag eller en vara, även om de behöver någon som befinner sig i närheten. Därför är det viktigt att synas högt upp i sökresultaten, så att de verkligen hittar fram till ditt företag. Det räcker inte längre med annonser i lokaltidningen eller att dela ut flygblad till hushållen, om kunderna själva kan hitta fram till dig så är det mycket bättre. Detta gör lokal sökmotoroptimering så viktig, du kommer att hittas av de som finns just lokalt. Vi kan hjälpa dig med att sätta upp denna optimering och göra dig välkänd i dina kvarter.

Lokal sökmotoroptimering har som måltavla de som bor i ett visst område, det kan vara en stadsdel eller en hel ort. Man kan också rikta sig till en större målgrupp men det är inte så vanligt. Det är mycket lättare att hittas av kunderna när man är specifik, folk skriver ofta in var de vill köpa en viss sak eller tjänst redan i sökfraserna. Därför tar man sina nyckelord, tjänster eller produkter, och kombinerar dessa med orten. Beroende på vilken verksamhet du har, eller vilket klientel du riktar dig till, så breddar du dig mer eller mindre. Aromaterapi i Stockholm, aromaterapi på Södermalm eller aromaterapi Hornstull kan alla peka mot samma företag, men blir funna vid olika sök. Fråga oss gärna mer om vad som kan göras, vi ger dig en kostnadsfri offert innan vi sätter igång.

Ofta kan det löna sig att komma fram med flera nyckelord till de olika sidorna på webbplatsen, för att sedan skapa en sökfras tillsammans med ortsnamnet. Varje sida kommer då att nå fram till unika sök, och brukar vanligtvis fungera bättre för konvertering till försäljning. Folk som söker efter lokala företag vet ofta vad de vill ha, och de har ingen lust att resa långt bort för att få det. Därför har man redan en kund som är intresserad, det gäller bara att få dem att hitta fram till ens webbplats och därmed ens företag. Genom att använda sig av lokal sökmotoroptimering kan du nå ut till alla de som bor runt omkring ditt företag.

Låt oss få dig bli störst i just din ort

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och försöker hjälpa dig att synas lokalt. Vi vill göra det otroligt enkelt för att just ditt företag ska synas på toppen av dom lokala sökresultaten. Tveka inte fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Webbplats

  Lokal sökmotoroptimering, och optimering i allmänhet, är något som vi har stor erfarenhet av. Vi bryr oss om våra kunder och vill att du ska lyckas med ditt företag. Därför sätter vi in alla resurser för att ditt varumärke ska spridas i grannskapet, och de är inte få. Det är alltid bra när kunderna kan hitta fram till dig av sig själva, vilket många gör eftersom de söker först på nätet. Allt fler idag väljer lokala företag på grund av miljömedvetenhet, man vill inte resa långt och öka föroreningarna. Men för många är det också en fråga om att det är praktiskt. Varför resa in till stan och klippa håret när man har en bra frisör precis runt hörnet? Men kunderna måste veta att man finns där, att man har en lokal verksamhet och att det lönar sig för dem att vända sig till just din firma.

  Det är inte alltid man riktar sig till de människor som bor i ett visst område, det kan också vara där de potentiella kunderna arbetar eller befinner sig av andra anledningar. Poängen är att koppla samman kunder som är intresserade av en viss produkt eller tjänst i ett särskilt område med det lokala företag som kan bistå med detta. Genom att använda oss av olika metoder och verkligen optimera din webbplats kommer du att se resultat. Vi har inget dyrt mellanled med försäljare, vilket gör att vi kan erbjuda ett mycket förmånligt pris till våra kunder.

  Börja synas lokalt
  2495KrVi ser till att allt funkar som det ska och att du inte tappar kunder på grund av fel med din hemsida
  Vi anpassar eran webbplats så den tydligt visar att ni är ett lokalt företag
  Vi sätter upp Google My Business så att ni syns lokalt på Google maps
  Utöver det så ingår en timmes sökmotoroptimering
  Kontakta oss

  Frågor vi får ofta kring: Lokal sökmotoroptimering

  Vad är skillnaden med lokal sökmotoroptimering och vanlig sökmotoroptimering?
  Medans vanlig sökmotoroptimering koncentrera sig på hela Sverige eller till och med hela världen så koncentrera lokal sökmotoroptimering sig på ett län eller en stad.
  Hur jobbar vi med lokal sökmotoroptimering?
  När vi jobbar med lokal sökmotoroptimering försöker vi göra det tydligt för sökmotorer som Google att webbplatsen är lokal och att den vill ha besökare från en specifik ort eller ett län.