Idag är det många företag som driver verksamhet på nätet, antingen exklusivt online eller som ett komplement till annan verksamhet. Faktum är att det finns miljontals olika webbplatser och nätbutiker som hanterar nästan lika många produkter, tjänster och information. Men eftersom man som företagare och person är i ständig utveckling så kan det efter ett tag bli aktuellt med att göra sig av med webbplatsen. Antingen för att starta något annat eller helt enkelt för att det är dags att lägga av. Samtidigt så vill man inte förlora alla pengar man lagt ner på sajten, utan om möjligt tjäna pengar på att göra sig av med den.

Driver du en webbplats? Känner du att du inte har tid med den längre? Vill du ge dig in på något annat? Då är denna tjänst perfekt för dig. Vi hjälper dig att sälja din webbplats så att du kan gå vidare och komma igång med andra saker, oavsett om det är på nätet eller inte. Det handlar dock inte bara om att bli av med sajten, att sälja av den så att säga, utan vi marknadsför den riktigt rejält genom våra kanaler. Därmed så sprids ordet att den är till salu och så många som möjligt kommer att veta om det. Ju fler som hör talas om försäljningen av din hemsida, desto fler bud kommer att komma in. Eftersom vi vet var man ska annonsera det hela, till folk som verkligen kan vara intresserade, så brukar det resultera i bättre respons och flera bud. Vi vill att du ska kunna tjäna lite extra pengar på att sälja din webbplats, inte bara ett minimum, och gör vårt allra bästa för att få till detta.

Ibland kan man tjäna en hel del på att sälja sin webbplats, beroende på hur och när man själv skaffade in den. Men de flesta har också lagt ner tid och energi på att bygga upp den, något som inte alltid kan mätas i pengar. Genom att få in flera bud, så att man kan få upp priset, har du möjlighet att få tillbaka något eller kanske till och med allt som du lagt ut. Vi tar bara en liten avgift för våra tjänster, den täcks vanligtvis lätt med den vinst som resulterar från den stora exponeringen och intresset.

Låt oss hjälpa dig med försäljningen av din webbplats eller domän

Tveka inte fyll i formuläret nedan så ska vi hjälpa dig att sälja din webbplats eller domän.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Ditt meddelande

  Det finns olika sätt att sälja sin hemsida, vi kan prata igenom vad som kan vara bästa sättet för just dig och din webbsida. Ibland kan man behöva göra några mindre justeringar för att hemsidan ska bli mer attraktiv och lättare att sälja, vi kan komma med bra råd och tjänster även här. Bland annat brukar man rekommendera att rensa upp hemsidan om den är full av gammal kod eller annonser, ungefär som man piffar upp ett hus som är till salu. En trevlig design som passar ämnet är en annan fördel när man vill sälja sin hemsida, det ger ett gott intryck. Om du har något unikt på sidan så kan vi framhålla det, och visa eventuella köpare varför just denna sida är så speciell.

  Varför sitta och hålla på hemsidor som du ändå inte använder? Det är bra mycket bättre att sälja dem och använda pengarna till att bygga vidare på det som du är intresserad av idag. Man lär sig nya saker hela tiden, speciellt när det handlar om internet, och det som passade ens företag förra året kanske inte alls fungerar idag. Då är det bättre att utvecklas och lägga sina resurser där de kan göra som mest nytta. Få personer har tid eller råd att inte vara effektiva. Du kanske drev dina hemsidor innan du hade familj eller när du jobbade deltid, med andra ord hade du  mycket mer tid. Idag har du en annan situation och det finns helt enkelt inte tid över för allt du vill göra. Då kan vi hjälpa dig sälja dina hemsidor genom att annonsera via våra kanaler och ta in bud för dig, så att du får ett bra pris.

  Vi har stor erfarenhet av att skapa och sälja hemsidor, och kan därför också lättare hjälpa dig med detta. Den stora internetdjungeln är inte alltid lätt att komma igenom, eller så har du kanske inte tid och lust med det. Därför erbjuder vi denna tjänsten med att hjälpa till att sälja dina hemsidor. Vi tar hand om detta så att du kan ägna dig åt annat. Du kan vara helt säker på att vi gör vad vi kan för att få ett så förmånligt pris som möjligt för dina sidor.

  Det är inte så svårt att sälja hemsidor, men om man inte marknadsför dem i de rätta kanalerna så kanske man inte får så mycket för dem. Hemligheten är att sprida annonseringen så den når fram till folk som verkligen är intresserade, som vill ta tag i din hemsida och arbeta med den. Vi känner till de bästa kanalerna och ser till att marknadsföra din hemsida just här. Varför slösa med tid och resurser om det inte fungerar? Det är bra mycket bättre att gå direkt till de bästa platserna och därmed öka möjligheten för ett bra bud. Vi sköter det praktiska och du tjänar pengar, bättre kan det nästan inte bli, eller hur?

  Vare sig du har lagt ner mycket tid och möda på din hemsida, eller inte, så kan vi se till att sälja den för ett så bra pris som möjligt. Ibland kan man tjäna stora pengar på att sälja sina sidor, eller så får man nöja sig med det som bjuds. Det viktiga är att du kan vara säker på att allt gjorts för att hitta den bästa köparen, och att de bud som kommer in representerar bland det högsta du kan få för den. Vi ger dig råd om något måste åtgärdas innan vi lägger ut den för försäljning, och vi kan även hjälpa dig med att fixa upp din hemsida. Tveka inte att diskutera dina förväntningar och prislägen med oss. Tillsammans kan vi komma fram till vad som är rimligt, vi känner till marknaden och kommer att hjälpa dig på allra bästa sätt.