Nyheter

Novell.nu

Novell

Webb365 fortsätter att växa till sig och det visas med det senaste tillskottet- Novell.nu ingår nu i Webb365. Detta är en sajt där man kan publicera sina skriverier, vare sig det handlar om noveller, dikter eller artiklar. Med flera tusen titlar redan upplagda finns det mycket att läsa här.

Vi kommer att satsa ordentligt på Novell.nu, förbättra och lägga till olika aspekter för att göra sajten lättare att använda. Det är en stor databas med många publicerade verk, en riktig skattkista för litteraturintresserade och författare. Man ska uppmuntra folk att skriva, och även att läsa, och ett av de bästa sätten är att göra det lätt att publicera. Oavsett vilken stil man har, eller i vilken genre man skriver, finns det plats på Novell.nu. Gratis är det också, ett annat stort plus.

Det kan tyckas som ett stort steg från webbdesign och SEO till novellpublicering. Men även noveller och dikter behöver spridas, och nätet är ett av de bästa sätten. Man kan skicka länkar för folk att läsa, och bjuda in vänner och bekanta att ha en titt. Genom att fortsätta bygga på vad vi redan har, nämligen tusentals titlar av olika författare, kan Novell.nu förbli det bästa stället att publicera noveller på nätet. Med den kunskap vi har inom webbdesign kan det här utvecklas till ett fantastiskt ställe för både författare och förläggare.

För det går åt båda hållen. De som skriver noveller och dikter vill gärna att andra läser dem, det är vanligtvis mer inspirerande att skriva för andra. Men förläggare letar också alltid efter nya talanger, med fräscha idéer och sätt att skriva. Det här är en samlingsplats för alla, en som kommer att utökas och bli ännu bättre. Man ska inte behöva söka allt för mycket för att hitta det man är ute efter, det räcker med att gå till Novell.nu.

Det ligger alltid mycket arbete bakom en bra sajt, den blir inte snygg och användarvänlig av sig själv. Webb365 har stor erfarenhet här, och det kommer väl till pass för Novell.nu. Naturligtvis kommer det att ta lite tid, men det är det värt. Novell.nu har funnits länge och kommer att fortsätta att ge författare en chans att publicera sina verk, utan att betala skjortan. Så följ oss gärna både här på Webb365, men gå också till Novell.nu för att läsa något intressant. Med tanke på allt som finns att välja på där så är det lätt att bli sittande. Det är en härlig sajt med många intressanta skriverier.

Föregående inläggNästa inlägg