Det är alltid otroligt viktigt att alltid veta vad som händer och sker på ens hemsida. Därför är det altid bra att göra en analys av sin hemsida. Många gånger är det de små detaljerna som gör att det inte fungerar så bra, som brutna länkar till exempel. Därför måste man hela tiden gå över sin sajt och kontrollera att allt är i ordning. Detta tar tid naturligtvis, men är något som en utomstående mycket väl kan ta hand om. Vi går igenom hela din hemsida och analyserar den från en sökmotoroptimerings synpunkt. Samtidigt så ser vi på hur användarvänlig den är och hur en besökare skulle uppleva den.

När vi har analyserat din hemsida och kommit fram till vad som bör åtgärdas, så skriver vi en utförlig rapport.  Här kan du se alla våra förslag och råd för hur sajten kan förbättras och vad som inte fungerar så bra. Eftersom vi kan ta hand om dessa saker och åtgärda dem så inkluderar vi en utförligare offert som visar hur mycket det skulle kunna kosta. Men inte bara det. Vi ger dig också råd och skickar med länkar till material som kan hjälpa dig lösa dessa problem själv. Om du vill kan du alltså anlita oss till att ta hand om allt det som behöver göras. Men annars så ger vi dig i alla fall tips på hur du kan lösa dom flesta problemen själv.

Brutna länkar är något som verkligen kan ge ett dåligt intryck på en webbplats, och man bör göra vad man kan för att fixa dem så fort som möjligt. Så detta är något som vi ser på naturligtvis. Men även hur snabbt en sida laddar och hur lätt det är att navigera på den. För att man ska uppnå så stor konvertering som möjligt, det vill säga att besökarna också blir kunder, gäller det att ha ett klart och tydligt upplägg. Folk har inte tålamod att leta runt på en sajt för information om produkter, betalningsalternativ eller kontaktuppgifter. Vi ser på webbplatsen som om vi var en vanlig besökare och skickar sedan en rapport på det vi ser. Det hjälper dig att förstå vad som kan behövas för att kunderna ska trivas på sidorna. Som vanligt kan det vara mycket små åtgärder som ger stora resultat.

Vi går alltså igenom hela din hemsida och analyserar den för sökmotoroptimering och användarvänlighet. Därefter får du en utförlig rapport med råd om hur du kan åtgärda de olika sakerna. Samtidigt så finns vi tillgängliga om du vill anlita oss för några av de många tjänster vi erbjuder inom dessa områden.

Frågor vi får ofta kring: Anlyser av hemsidor

Hur lång tid tar det för att få en analys av en hemsida?
Allt beror på hur mycket jobb vi har för tillfället och på hur stor din hemsida är. Men vanligtvis brukar det inte ta mer än en vecka.
Hur ser själva rapporten ut?
Rapporten skapas individuellt och anpassas efter kundens hemsida. Olika hemsidor behöver olika analyser men alla våra analyser inkluderar grundläggande saker som kontroll av interna och externa länkar, kontroll för serverfel, kontroll av hastighet och analys av placeringar i sökmotorer. Men utöver detta lägger vi självklart till ytligare analyser som är mer anpassade på just din hemsida. Därefter lägger vi ihop allt det viktigaste vi har hittat i en PDF som du sedan får via Email.
Hjälper ni kunden att lösa problemen?
Efter analysen av hemsidan skickar vi en rapport i den ger vi tips på lösningar för dom olika problemen och också prisförslag på hur mycket det kostar för oss att lösa det helt. Men vi är alltid glada när vi kan hjälpa våra kunder försöka lösa problemen själva.
Grundläggande analys av hemsida
949KrVi ser till att allt funkar som det ska och att du inte tappar kunder på grund av fel med din hemsida
Vi kontrollerar interna och externa länkar
Kontroll för serverfel
Kontroll av hastighet
Analyserar dina placeringar i sökresultaten
Kontakta oss
Djupgående analys av hemsida
1449KrVi analyserar din webbplats steg för steg och ser till att hitta även dom minsta problemen
Vi kontrollerar interna och externa länkar
Kontroll för serverfel
Kontroll av hastighet
Analyserar dina placeringar i sökresultaten
Analyserar ditt innehåll
Analyserar strukturen av hemsidan
Vi kontrollerar efter 1 månad för förbättringar
Kontakta oss