Att skicka ut nyhetsbrev är en metod för marknadsföring som verkligen fungerar, och som inte kostar allt för mycket. Folk är mer benägna att läsa något  när de får det i sin epost, och många gånger så klickar de sig vidare till de man uppmanar dem att göra. Men det är inte alltid man vet vart man ska skicka dessa nyhetsbrev, eftersom man har en begränsad prenumerantslista. Detta kan vi ordna, vi har en lista på över 1.2 miljoner epost adresser, vi kan marknadsföra din produkt eller tjänst där.

När man skickar ut nyhetsbrev måste man snabbt se till att fånga läsarnas intresse, så att de fortsätter läsa. Brevet måste vara snyggt och smakfullt utformat, samt lätt att läsa på vilken enhet som helst. Först så är det viktigt att tänka efter vad man vill åstadkomma med brevet, är det bara information om vad företaget har att erbjuda eller är det en uppmaning att köpa en viss produkt. Om man inte skickar till de som redan uttryckt sitt intresse, eller som redan är kunder och prenumeranter, kan det vara en bra ide’ att presentera sig. Ge dem en anledning till varför de ska handla från just ditt företag, eller varför de överhuvudtaget ska läsa färdigt brevet.

Fakta visar att nyhetsbrev och email marknadsföring verkligen fungerar. Det är därför en metod som du ska se till att pröva på för att få din försäljning att öka och ditt företag att bli känt på fler ställen. Med vår långa lista av epost adresser kommer du att nå ut till många som du annars inte hade kunnat komma i kontakt med. Vi kan också hjälpa dig med att formulera brevet, kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert. Använd nyhetsbrev för att utöka din kundkrets och sprida information om ditt företag, det kommer att göra stor skillnad för verksamheten.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande