Email marknadsföring är ett  mycket bra sätt att nå ut till många personer på kort tid, det är snabbt och effektivt. Men vad ska man skriva för att det ska vara tilltalande för kunderna och inte bara ytterligare en skräpppost som de bara raderar? Vi hjälper dig bygga ett nyhetsbrev för din lista av prenumeranter som är bra och som fungerar.

Dagens samhälle är fullt av information och text, och folk har väldigt lite tålamod med olika dokument. Därför måste man fånga deras intresse med en gång, och se till att de läser i alla fall lite längre än bara rubriken. För poängen med ett nyhetsbrev är att få kunden att göra något, vare sig det handlar om att köpa en produkt, gå till en webbplats eller läsa information. webb365 kan hjälpa dig skapa nyhetsbrev som fångar kundernas intresse.

Det är inte bara texten som är viktig när man skickar ut  nyhetsbrev till sina prenumeranter, utan också hur brevet ser ut. Man bör satsa på en enkel design, men en som passar ihop med företagets profil. Eftersom många använder mobila enheter för att öppna epost idag, så bör brevet vara upplagt för att fungera även när man har en pekskärm. Det kan innebära större text och mer avstånd mellan bilder, länkar och annat så att det är lätt att klicka med ett finger.

Många gånger är ett kortare, personligt brev mer effektivt än ett långt massutskick. Man kan också använda sig av punkter, fet och kursiv stil, och så vidare. Fråga oss gärna lite mer om hur vi går till väga när vi sätter ihop ett brev. Vårt mål är alltid att ha en bra kommunikation med alla våra klienter och se till att de blir nöjda. Vi skriver mer än gärna nyhetsbrev för din prenumerantslista, vilket är en beprövad metod för internetmarknadsföring.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande