Vill du utvidga din verksamhet? Pröva på något nytt? Då kan vi hjälpa dig köpa en domän eller webbplats. Om du vill göra allt själv, från grunden och upp, så kan en domän kanske vara ett bra val. När du hittar en som har rätt namn, ett som verkligen beskriver det du kommer att sätta på sajten, så kan det verkligen hjälpa dig att gå framåt. Om du å andra sidan helst vill ha något som redan är uppe och igång, kan det vara bättre att köpa en webbplats. Den har redan en viss närvaro på nätet och du får något som går att utveckla lite snabbare.

Problemet kan vara om du inte är helt säker på att säljaren är seriös. Man träffas ju inte utan allt sker via nätet. Det är här vi kommer in i bilden, så att du kan köpa en domän eller webbplats escrow. Detta innebär att vi är mellanhanden. Du betalar till oss och vi vidarebefodrar pengarna till säljaren, men inte förrän han levererat. Detta gör att du är säkrare på att få det du betalar för.

Det är vanligt att köpa webbplatser escrow, det vill säga genom en tredje part och det är en perfekt lösning för de flesta. Du har större säkerhet, det handlar ju trots allt om dina pengar. Vi tar hand om alla detaljerna och du betalar bara en liten avgift för denna tjänst. Inom kort tid kan du ta tag i din nya webbplats eller domän och koncentrera dig på att få den att växa. Det finns så mycket man kan göra på nätet, det är ett ställe där man faktiskt har chansen att lyckas. Låt oss hjälpa dig få tag på bra domäner och webbplatser, så kan du ta hand om verksamheten.

Till att börja med kommer ni överens om priset och vem som ska betala de olika avgifterna som en transaktion alltid medför. Du sätter in handpenningen och säljaren för då över domänen eller webbplatsen. När den väl är på plats så förs den slutliga betalningen över. Om säljaren inte skulle fullfölja sin del så kommer du att få tillbaka din handpenning. Det hela fungerar mycket bra, det är något som sker hela tiden. Alla parter är skyddade, det är en vinnarsituation. Kontakta oss om du hittat en domän eller webbplats som du tycker ser bra ut, så ska vi på bästa sätt hjälpa dig med allt det praktiska.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande