Marknadsföring online fungerar något annorlunda än den vanliga marknadsföringen, men principerna runt omkring är de samma. Man vill sprida information om sitt företag, sina tjänster eller produkter, och uppmuntra folk att besöka en och beställa från just detta företag. Det finns flera olika metoder man kan använda, samt ett antal verktyg som förenklar det hela. Vi ställer samman föreläsningar och utbildningar om marknadsföring online så du och dina medarbetare kan få ett bra grepp om det hela. Eftersom det inkluderar många olika delar ser vi först på vad ni kan och vilken nivå ni befinner er på.

Att lyckas på nätet kräver arbete och kunskap, men om man inte vet vad man håller på med så kan man använda dyrbar tid och andra resurser utan att komma någon vart. Därför önskar många företagare att både de själva och deras anställda har i alla fall en liten aning om marknadsföring online. Det kommer fortfarande att innebära hårt arbete i de flesta fall, men det kommer att leda till trafik, konvertering och försäljning. Vi kan hålla föreläsningar om olika aspekter av marknadsföring online. Kontakta oss gärna så kan vi prata igenom vad just ditt företag har behov av och hur många föreläsningstillfällen kan behövas. Ett alternativ är att boka in en serie med föreläsningar för de anställda. Be om en kostnadsfri offert där vi förklarar vad som är inkluderat.

När man har satsat tid och pengar på ett företag så ska man inte ge upp utan se till att gå vidare och växa till sig. Med rätt marknadsföring online är detta inte bara möjligt, det faller sig naturligt. Vi hjälper er förstå inte bara grunderna men också mera avancerade metoder för framgångsrik marknadsföring. Det kan handla om marknadsföring via epost, annonsering med pay per click (PPC), sökmotoroptimering, sponsrade länkar och mycket, mycket mer.

Har du något speciellt ämne du vill vi ska ta upp på en föreläsning om online marknadsföring? Säg bara till så fixar vi det, ju mer vi vet om ditt företag och era behov desto mer specifika kan vi vara i kurserna och föreläsningarna. En utbildning inom marknadsföring, även om det bara är en kort variant, kommer bokstavligen vara guld värd när man sedan jobbar med sitt företag. Det är en investering, som inte ens är så dyr, som kommer att löna sig i många år framöver.

Även om du inte planerar att göra allt arbete med marknadsföring på nätet själv, så kan du ändå ha nytta av en av våra föreläsningar. Vi förklarar hur allt fungerar, men också hur de är relaterade till varandra. Många gånger kan man inte bara satsa på en enda sak, utan man måste göra allt mer eller mindre samtidigt. När du vet hur allt bör vara är det lättare att diskutera det hela med den som ska göra arbetet samt lägga upp en plan. Med våra kurser och föreläsningar kommer du att kunna det allra viktigaste, och mer därtill, som har att göra med marknadsföring online. Vi ser fram emot att samarbeta med ditt företag.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande