Att ha en video på YouTube kan vara en viktig bit av er marknadsföring, och allt fler väljer att satsa på det. Många gånger ser man till att ha den på webbplatsen också, för både folk och sökmotorer tycker om videor. Problemet kan vara att din video inte syns när man söker efter ämnet. Hur kan man få folk att hitta fram till den? Vi på Webb365 kan hjälpa er att få upp er video på listorna så att den lättare kan hittas.

Vi har flera olika metoder för att din video ska komma upp i sökresultaten. YouTube har en något annorlunda algoritm än Google, men principen är den samma. Man måste optimera allt och visa fram sig riktigt ordentligt. Detta kan vi ta hand om, vi kan det tekniska och fokuserar alltid på kundens önskningar och målgrupper. Precis som med vanliga webbplatser så är länkar och nyckelord viktiga, och att man sätter dem på rätt plats. Samtidigt är bra innehåll grundläggande, i alla de videor som finns på kanalen.

När man söker efter något på Google så kommer nästan alltid en YouTube video upp riktigt högt i sökresultaten. Detta visar att YouTube verkligen är något som man ska satsa på, och det gäller att komma upp sig i listorna. En video gör ingen nytta om den man inte ser den, men när den rankar högre kan den vara en viktig del av ett företags framgång. Här kan vi vara till hjälp, vi optimerar era videor och ser till att de syns.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande