Något man absolut inte får överse är mobil marknadsföring. Man beräknar att en mycket stor del av befolkningen använder sin mobila enhet för att surfa på nätet, läsa epost och söka efter information. Detta har öppnat en helt ny dörr för internetmarknadsföring, med fantastiska möjligheter för annonsering. Samtidigt måste man anpassa sin marknadsföring till detta media, eftersom en sida inte ser likadan ut på en mobil som på en vanlig pc. Man bör därför satsa på denna form av annonering på ett helt annorlunda sätt. Om ni vill synas i mobilerna kan vi hjälpa er med annonserna, utformade för att passa i mobilen.

Så gott som alla webbplatser använder sig idag av reklam och annonsering i någon form. Stora dagstidningar, i appar och när man gör ett sök- för att bara nämna de vanligaste. Här har man verkligen en möjlighet att nå ut till många personer med information och annonsering om sitt företag. Bland annat kan man annonsera på webbplatser som är uppbyggda för just mobil åtkomst, sidan anpassas för att bara fungera för de som kommer med mobila enheter.

Annars kan man välja att annonsera via sök, det vill säga när eventuella kunder söker efter något som har koppling till dina produkter eller tjänster. Eftersom de då redan har tankarna på just detta område, och är intresserade av att veta mer om det, så är det en mycket bra plats att placera en annons. Man kan  programmera så det fungerar både med mobiler och vanlig pc, så att annonsen alltid syns. Det har även blivit vanligt med annonsering eller reklam i olika appar. Med tanke på hur många miljarder appar som laddats ner av olika användare så förstår man att detta är en avdelning där man når ut till väldigt många personer. Återigen så fokuserar man på relaterat material, något som man redan är intresserad av. Poängen är att anpassa annonserna så de fungerar bra när man ser dem i en mobil, annars kommer det att ha motsatt verkan.

Mobiltelefoner har förändrat internetmarknadsföring, man måste se till att annonserna passar till den enhet som personen använder. Och eftersom allt fler skaffar sig telefoner som gör precis allt, så är det här man ska sätta in sina resurser. För de flesta så är mobilen både telefon, kontor och allt annat de behöver göra under dagen. Man laddar ner appar och surfar på nätet, handlar skor och läser epost- allt på sin mobil. Genom att annonsera här kommer man att nå ut till folk där de befinner sig, nämligen med sin mobil.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert, så kan vi diskutera vilken målgrupp ni vill nå ut till, när annonsen ska placeras ut och för hur lång tid. Vi gör allt vi kan för att du ska bli nöjd, våra klienter är verkligen viktiga för oss. Du kommer att få bra mobila annonser som fungerar som de ska. Mobiltelefonerna är här för att stanna och vi har anpassat oss till detta med en ny form av marknadsföring, nämligen den mobila.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande