Det är ofta inte stora saker som spelar in på huruvida en besökare ska konvertera till kund eller inte. Men eftersom det handlar om ett företag så kan dessa till synes små saker göra stor skillnad för din verksamhet. Om du bara kan höja din konvertering lite så kan det ge stora resultat i bokföringen. Med hjälp av en konverteringsanalys kan man se var man bör göra förändringar på webbplatsen, förändringar som kan leda till större konvertering. Vi hjälper dig analysera alla fakta och går igenom din sajt noggrant. Sedan skapar vi en utförlig rapport på de saker som vi tror kan förbättra konverteringen på din webbplats. Du kan antingen åtgärda dessa själv, eller låta oss ta hand om den biten också.

Allt som händer och sker på nätet registreras någonstans, och detta utnyttjar vi till din förmån. Genom att analysera det som sker på din sajt, framför allt då dina besökares beteende, så kan vi komma fram till vad som kan leda till en större konvertering. Ibland kan det vara små saker, men som bygger på hur folk reagerar på olika saker. Man måste hitta balansen mellan att vara en tilltalande sajt och samtidigt uppmuntra folk att köpa den produkt man har till salu. Vi hjälper dig med allt detta, så att du kan lyckas med din verksamhet. När vi gör en konverteringsanalys ställer vi samman en ordentlig rapport som du kan använda för att skapa fler kunder.

En konverteringsanalys är bland det viktigaste man kan göra för att växa som företag, ett sätt att inte lägga ner tid och pengar på fel ställe. Fråga oss gärna om en kostnadsfri offert, du kommer att se att det verkligen lönar sig att göra allt man kan för att öka konverteringen på webbplatsen. Det är ett lätt sätt att bidra till att fler besökare också blir kunder.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande