Något som verkligen tagit fart de senaste åren är haul videos, de är oerhört populära. Det handlar om att skapa en video där man visar upp de varor som man köpt helt enkelt. Ibland kallas de till och med för packa upp videor. Dessa filmer får massor av träffar och gillas av väldigt många, vilket innebär att vad som visas upp i dessa hauls verkligen får en stor exponering. Vi kan hitta samarbeten där era produkter kan vara med i hauls och därigenom synas av en mycket stor målgrupp.

Man brukar säga att nöjda kunder är den bästa reklamen och YouTube haul videor är något i den stilen. Det är självklart att personen ifråga tycker om produkten, det var därför de köpte den till att börja med. Många som ser dessa hauls kommer sedan att själva vilja prova på dessa varor, vilket leder till försäljning. Kontakta gärna Webb365 för en kostnadsfri offert, vi kan förklara mer hur det hela fungerar.

Hauls är så mycket mer än bara en reklamsnutt, denna typ av videor når ut till tusentals, om inte fler, människor som är intresserade. En helt vanlig person visar upp vad de köpt och vad de tycker om det, något som har ett stort inflytande. Eftersom denna trend också leder till kommentarer och dialoger med andra så kommer det att spridas ännu mer. Vi kan hjälpa dig att få samarbeten och sätta upp dessa hauls. Resultatet kommer att bli stor exponering till rätt målgrupp, vilket ju är en av grundstenarna i marknadsföring.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande