Det finns flera bra sätt att marknadsföra sitt företag på internet, och sociala nätverk är en viktig del av det hela. Hur man utnyttjar dem kan vara lite olika, Facebook och Instagram är till exempel inte det samma. Twitter kan också med fördel användas för internetmarknadsföring, trots att det verkar ganska minimalt vid första blick. Ta gärna kontakt med oss för att veta mer om hur du kan utnyttja detta utmärkta redskap.

När man sätter igång med Twitter, med målet att marknadsföra sitt företag, så bör man först och främst se till att ha en professionell profil. Den bör vara intressant och innehålla tillräckligt med information. Folk vill veta vem de har att göra med och vad som gör just ditt företag så speciellt. Har man en logo ska den synas här, annars kan man använda en snygg bild av sig själv. Sedan kan man sätta igång och nätverka, börja leta efter andra profiler som man kan följa. Allt detta kan vi ta hand om, du kan lugnt lämna Twitter åt oss.

Sedan bör man välja andra twittrare att följa som är relevanta för företaget. Om man ser något som verkar intressant kan man pröva på att retwittra, och på detta sätt komma in i diskussionen. Det är bara att söka på de nyckelord eller taggar som kan vara intressanta och se vad som finns. Hela upplägget med Twitter är lite annorlunda eftersom man bara tillåter 140 tecken. Vissa företag väljer att inte utnyttja detta sociala media, men det är verkligen effektivt.

Som med alla andra marknadsföringsmetoder så tar det lite tid att bli väl etablerad på Twitter, men det kan vi hjälpa dig med. Använd detta media att bygga relationer, genom att inte bara ta emot utan också ge. Få kontakt med företag som kan vara intresserade av vad du har att erbjuda, och se vad andra håller på med.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande