Ett viktigt media för internetmarknadsföring är YouTube. Detta är en plats där man kan hitta precis allt, det är inte alls bara för filmer och musikvideor. Alla företag bör ha en närvaro på YouTube, och använda den till att visa världen vem man är och vad man har att erbjuda. Vare sig det handlar om tjänster eller varor så kan man få det att synas här. Vi kan hjälpa till med att sätta upp er video och se till att folk ser den. Även här finns det ett antal olika metoder för att ranka bättre.

Samtidigt är YouTube ett socialt medium, ett sätt att få kontakt med folk. Genom att vara noggrann med att svara på alla kommentarer, även de som kan vara något negativa, så ger man ett seriöst intryck. Det är ju inte bara den som yttrar sig eller ställer en fråga som märker när företaget inte svarar, utan alla som kommer för att se på videon. Fråga oss om hur du kan handlägga detta på bästa sätt och vilken form av dialog du kan sätta igång här.

När vi sätter upp en video för er på YouTube så ser vi noga på vilka nyckelord som kan passa bäst. Dessa bör finnas med redan i titeln, vilket gör att de kommer upp i sökresultaten. Men även beskrivningen av videon kan vara ganska lång, det bör man utnyttja för att optimera upplägget. Företagets webbplats bör nämnas ovanför vikningen, det vill säga innan man klickar på Läs mer.

En aktiv närvaro på YouTube kan verkligen hjälpa företaget att synas väl på nätet. Det är ett lätt och snabbt sätt att marknadsföra sig, och få kontakt med eventuella kunder. Kontakta oss så kan vi komma fram till vad som kan fungera bäst för just ditt företag. Det kostar ingenting att be om en offert.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande