Miljontals människor läser bloggar varje dag, och många skriver också sina egna. Detta är därför ett media man bör utnyttja, och ett sätt att göra det är genom recensioner. Detta är ett utmärkt sätt att ge tyngd till sin internetmarknadsföring, med någon annan som berättar vad de tycker och tänker om företaget. Vi hjälper dig hitta bloggare som skriver en recension av dina produkter eller tjänster.

Folk söker ofta efter information genom att läsa bloggar, och det finns minst en inom varje kategori och ämne. Genom att hitta de bloggar som är relaterade till företagets inriktning kommer de recensioner som skrivs att ha större tyngd och göra att läsarna blir nyfikna. Om du säljer en produkt kanske du måste skicka den till bloggaren för att de ska kunna testa den, med tjänster kan det ibland vara bättre att välja en blogg som har lokal anknytning. Men detta är vårt arbete och vi på webb365 ser alltid till att hitta det som är bäst för våra kunder.

En del beror naturligtvis hur stor budget du har för denna del av din marknadsföring. Vanligtvis  betalar man en liten summa till bloggarna för att de ska skriva recensioner, och ju mer populär en blogg är desto mer kan det kosta. Men det handlar inte om stora pengar, utan något som verkligen kan löna sig. Vissa bloggare är mer villiga än andra, men ofta så ställer de bara upp om man har en bra produkt eller tjänst. För väl etablerade bloggare är deras varumärke viktigt för dem så de kommer inte att recensera något som de inte är övertygade om. Detta kan vara till företagets fördel eftersom en dylik recension kommer att tas på allvar av läsarna.

Om bara några få av alla de människor som läser bloggar varje dag konverteras till kunder så har man lyckats, och det sker dagligen. Detta är ett sätt att få ut sitt eget varumärke till massorna, att göra företaget känt över hela nätet. De flesta kunder hittar idag fram till ett företag genom nätet. Bland annat genom att läsa recensioner på bloggar, vilket är orsaken till att vi inkluderat detta i våra marknadsföringstjänster. Recensioner på bloggar kan ha större inflytande på folks beslut än man tror. De flesta bloggare ses som helt vanliga personer, vilket de ju också är, men med kunskap inom ett visst ämne. Detta gör att man litar på dem och är villig att se närmare på det de rekommenderar. Kontakta oss gärna för att få veta mer, vi kan lägga upp en plan och komma överens om vilken målgrupp som kan vara bäst att rikta sig till. Det finns en blogg om så gott som allt idag och vi kommer att hitta de som passar bäst för just ditt företag.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande