Det är inte svårt att komma igång med annonsering på Facebook, men det kan vara vist att ha en plan. Genom att lägga upp en strategi kan du  bättre utnyttja de resurser du har och inte behöva betala för något som inte fungerar så bra. Vi på webb365 kan vara till hjälp här, vi planerar din annonsering och hjälper dig med denna sidan av internetmarknadsföring. Bland annat ser vi på vad som är målet med din reklam. Det kanske handlar om att få fler gilla-markeringar eller att folk ska klicka sig vidare till din webbplats.

För att göra annonserna mer effektiva kan man rikta dem mot en speciell målgrupp. Här funderar vi kring vem som kan reagera positivt på denna reklam. Kvinnor eller män, unga eller gamla, bosatta i en viss stad eller område, civilstånd och intressen. Samtidigt kan man utesluta andra från annonsen på Facebook, den blir alltså mycket koncentrerad och når bara fram till de som verkligen kan vara intresserade. Fråga oss gärna om vad som kan vara en bra målgrupp för ditt företag, eller hur vi kan gå till väga för att nå ut till dessa. Det kostar ingenting med en offert från oss, så du vet precis vad du har att hålla dig till.

Facebook är definitivt ett media man ska utnyttja, och det kostar inte alls så mycket med reklam här. Låt oss ta hand om det hela, från strategi och målgrupp till utformning av annonsen. Det är en härlig känsla att se sitt företag annonserat på världens största social nätverk, och veta att nu syns man verkligen.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande