Ibland kan ett av de bästa sätten att marknadsföra sig vara genom reklam, speciellt om man gör det i kombination med andra åtgärder. Nu är det möjligt att annonsera på Twitter, den så kallade mikrobloggen som drar så många användare. Vi kan hjälpa dig annonsera här, från början till slut, oavsett om du bara gör det här eller det är en del av en större kampanj.

Följare på Twitter kan välja om de vill agera med annonsen, det vill säga följa också den. Detta gör att reklamen kan få ännu större räckvidd eftersom deras egna följare i sin tur ser vad de twittrar om. Samtidigt så riktar Twitter annonserna mot de som de tror kommer att uppskatta dem, vilket ju är det allra bästa. Vi på webb365 kan skapa snygga annonser, med väl valda måltavlor och få igång din annonsering på Twitter. Kontakta oss gärna och fråga hur det går till och vad det kostar, så vi kan ge dig en gratis offert.

Internetmarknadsföring är ofta en blandning av olika saker. Sökmotoroptimering, aktivitet på sociala nätverk och annonser ligger ganska högt upp på listan. Genom att annonsera på ett socialt media som Twitter kan du nå ut till väldigt många inom den grupp du valt. Detta är något som man inte bör hoppa över, eftersom det kan ha stor verkningskraft. Använd dina resurser till att sprida ditt företag på nätet med Twitter annonser och andra åtgärder som har visat sig ha stor effekt. Tillsammans kan vi komma upp med en plan vilka annonser som kan fungera bäst och vid vilken tidpunkt.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande