Inte all uppmärksamhet man får på nätet är positiv. Ibland skriver folk saker som påverkar webbplatsen, eller individen, på ett mycket negativt sätt. Eller så säger de saker som du inte tycker representerar det som företaget står för, och därför ger en felaktig bild av det hela. Om ditt rykte är skadat på något sätt kan vi hjälpa dig med det. Genom flera olika metoder kan du återhämta dig samt bygga upp ett gott rykte igen.

Det gäller att ta tag i rykteshanteringen så fort man märker att det börjar bli negativt. Du kan förlora både kunder och pengar genom att passivt se på medan den dåliga eller felaktiga informationen klättrar allt högre upp i sökresultaten. webb365 hjälper dig att metodiskt bygga upp ett nytt, gott rykte, bland annat genom nytt innehåll som visar fram den sanna sidan av företaget. Den som du vill att kunderna ska märka först och främst. Samtidigt optimerar vi det du redan har, det som visar vem du är och vad du står för. Detta kan tränga undan det du inte vill ska synas.

Vi kan också ta itu med negativ information och i vissa fall se till att den helt enkelt tas bort från sökresultaten. Det viktiga är att reagera snabbt, ett dåligt rykte kan helt sänka ett företag. Låt oss sätta igång redan idag och reparera ditt rykte, så att du inte förlorar mer pengar. Ingen vill förlora kunder bara för att de läser något som är förvridet eller osant på nätet. Ibland används det som en strategi för att bli av med oönskade konkurrenter, andra gånger kan det vara en missnöjd kund som bara visar fram sin sida av konflikten, och så vidare. Det viktiga är att inte låta tiden gå utan istället snabbt sätta in resurserna. webb365 har flera olika metoder för rykteshantering som fungerar mycket bra.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande