Vissa domäner är mycket bra, man lyckas verkligen få tag på ett namn som fungerar och som är precis mitt i prick. Det påverkar försäljningen och trafiken på ett positivt sätt. Eftersom det är många som kämpar om bra domännamn så ska man registrera det så fort man kan, när man hittar något som verkar bra. Men om du sedan inte har tid eller lust att utveckla sajten, och inte tror att du kommer att göra det i framtiden heller, så är det lika bra att sälja den. Du kan ofta tjäna bra för en domän som är attraktiv och vi kan hjälpa dig med det hela. Samtidigt så slipper du betala för något som du ändå inte använder.

Domännamn är viktiga av flera olika anledningar, det är inte något som man bara väljer på måfå. Dels hjälper det besökarna att se precis vad sajten handlar om redan innan de klickar sig dit, det är ganska många som ser på url:en i sökresultatet. Därför ska man alltid välja sitt domännamn väldigt noga, det ska beskriva vad man håller på med i så stor detalj som möjligt. Det är bäst att inte ha ett allt för långt och komplicerat domännamn, speciellt om man ska annonsera eller synas vid olika evenemang. Ett kort domännamn, som beskriver i koncentrerad form vad man har att erbjuda brukar fungera allra bäst. Det behöver inte vara exakt det nyckelord man siktar på, men i alla fall nära och ganska koncist. Vi hjälper dig att sälja dina domäner genom att annonsera på rätt ställe, där du har större chans att hitta intresserade köpare. Ju fler bud du får, desto bättre möjligheter har du att få ett bra pris. Oavsett vad du betalat för domänen så ska vi hjälpa dig få så mycket som möjligt för den nu.

Även för SEO är domännamnet viktigt. Google registrerar allt, det är de kända för, och om domännamnet passar ihop med innehållet så är det ett stort plus. Säljer man produkter eller tjänster och dessa matchar domänen så ger det extra tyngd till ens rankning, förutom att det underlättar för klienter att hitta fram. Samtidigt är det också lättare för folk att komma ihåg en sådan domän, de vet vad de letar efter och url:en är relevant för detta. En liknande domän är mycket lättare att sälja och få ett bra pris för, eftersom det kan bidra till att man lyckas väl med sitt företag. Med tanke på all konkurrens som finns idag så måste man tänka på allt.

Så tveka inte om du har en domän som du tror kan sälja bra, men som du inte behöver själv. Kontakta oss och diskutera saken, vår avgift för försäljning är inte alls stor. Vi kan hjälpa dig sälja domänen för ett bra pris genom att marknadsföra den i de bästa kanalerna, där folk som vet värdet av ett bra domännamn tittar. De riktigt bra namnen ligger inte ute länge förrän de köps upp. Du har mer tid till det du vill hålla på med och ganska snart också pengar att investera i detta.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande