Har du för många webbplatser? Vill du satsa på något annorlunda, kanske byta riktning med ditt företag? Det finns många personer som är intresserade av att köpa webbplatser, och som skulle kunna vara villiga att köpa de som du har att erbjuda. Vi kan hjälpa dig sälja din webbplats, mot en liten kostnad. På detta sätt slipper du tänka på att annonsera och hitta budgivare, det tar vi hand om.

Internet är något som hela tiden utvecklas och förändras, och man har stora möjligheter för att växa och göra något med sitt företag. Ett led kan vara att byta webbplats, skaffa ett bättre domännamn och ändra inriktning. Detta gör att det finns en handel med webbplatser, där man kan både sälja och köpa. Om du vill sälja din webbplats så tar vi hand om den praktiska biten, vi annonserar och säljer den åt dig. Det finns två alternativ som vi utnyttjar, antingen kan du få ett fast pris eller så kan vi sälja din webbplats på auktion.

En del personer köper upp hemsidor, fixar upp dem och säljer dem sedan vidare. Ibland tar man en risk och säljer på auktion, priset kan bli mycket högre än om man säljer till fast pris. Andra driver inte med handel av webbplatser utan har helt enkelt en eller flera som de inte behöver. Oavsett vilken kategori du befinner dig i så kan du lugnt låta oss sköta om det hela. Vi har stor erfarenhet av försäljning av webbplatser, och vet hur det går till. Du bestämmer själv om du vill ha ett fast pris eller pröva på att sälja din webbplats på auktion, och vi kan komma med goda råd om vad som troligtvis lönar sig mest.

Det finns alltid mycket att göra när man bedriver verksamhet på nätet, och därför är det ofta bättre att lägga över vissa aspekter på experterna. Därför kan vi erbjuda denna tjänst, att vi tar tag i det hela och säljer din webbplats åt dig så att du inte behöver tänka på det också. Du har helt säkert mycket annat som du kan lägga ner din värdefulla tid och energi på. Låt oss göra det vi är bra på, att hjälpa våra kunder få ett bra pris för sin webbplats.

Innan du säljer en hemsida kan det ibland löna sig att rätta till en del saker som är omoderna eller som inte fungerar bra. Fråga oss så kan vi diskutera vad som kan ge värde till sajten. Annars är det ju ingen ide’ att göra så mycket med den, eftersom du ska sälja den. Ibland kan man ge ett helt annat intryck på köparna helt enkelt genom att byta design, använda ett färgval som passar temat, och så vidare. Andra gånger lämnar man allt som det är, och sätter bara igång med annonseringen. Vi månar om våra kunder och komma att göra allt vi kan för att du ska få ett bra pris för din webbplats, det är vårt jobb och vi tar det på allvar. Därför kan du tryggt anlita oss för denna tjänst.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande