Ett bra sätt att investera i sin internetmarknadsföring är genom sponsrade inlägg på bloggar. Beroende på bloggens spridning och popularitet så får man betala en liten summa för att de ska skriva ett inlägg om ens företag. Vi hjälper dig hitta bloggar som är villiga att skriva om just ditt företag. Det kan antingen handla om en speciell produkt du varuför, eller helt enkelt vilket sorts företag du är och vad du har att erbjuda.

En klar fördel med sponsrade blogginlägg är att man når ut till de som redan är intresserade av ämnet, det är därför de kommer till bloggen för att läsa den. Om man därför kan få ett inlägg på en blogg som har någon form av anknytning till ens bransch så har man redan kommit halvvägs. En mamma som läser en blogg om småbarn kommer vara mer öppen för ett inlägg om barnvagnar eller gungstolar, det ligger i ämnets natur. Detta är också anledningen till att man hela tiden bör lägga upp en plan och ha sin målgrupp klart formulerad. Det gör det lättare att välja vilken blogg man ska försöka få in ett sponsrat inlägg på. Men allt detta kan vi hjälpa dig med, vi på webb365 strävar alltid efter att ge våra kunder valuta för deras pengar. Vi sätter kunden i fokus och ser alltid till att förstå vad dina mål är och hur vi kan hjälpa dig uppnå dessa.

Ett sponsrat blogginlägg behöver inte alltid vara så långt, men om det är bra så kommer det att fungera. Folk är naturligt nyfikna, och de tycker om att se nya saker. Samtidigt så är det inte svårt att snabbt klicka på en länk och se vad det handlar om. Vips har man större trafik och flera potentiella kunder. Det är en självklarhet att webbplatsen är snygg och användarvänlig, det hänger ihop med bra marknadsföring. Kontakta oss gärna och hör efter hur vi kan hjälpa dig med sponsrade inlägg på bloggar. Vi ger dig en kostnadsfri offert och berättar mer om vad vi har att erbjuda. Utnyttja det faktum att bloggar är så oerhört populära och läses av så många människor.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande