Internet är ett media som bjuder på oanade möjligheter, och man kan verkligen få igång en bra verksamhet här. Många lever idag, och försörjer en familj, på de nätbutiker eller bloggar som de startade för inte alls så länge sedan. Samtidigt är det många som använder sin webbplats som ett komplement till en fysisk butik eller verksamhet, som ett sätt för folk att hitta fram till företaget och för att kommunicera med sina kunder. I stort sett ingen klarar sig utan en närvaro på nätet, vare sig man tycker om det eller inte. Vi kan hjälpa dig lägga upp en strategi för att komma igång på webben, en plan som hjälper dig att snabbt ha en snygg webbplats dit du kan välkomna dina kunder.

Att komma igång på webben inkluderar många olika saker. Man måste välja domännamn, till exempel, och det kan göra stor skillnad på hur väl webbplatsen konverterar. Ett lättstavat domännamn brukar göra det lättare för kunderna att komma ihåg det, men samtidigt så vill man på ett unikt sätt beskriva vad man står för. Epost adressen kommer också att se mycket bättre ut om man inkluderar domännamnet, det ger ett professionellt intryck och gratis reklam vid varje utskick. Sedan ska man skriva och koda allting, så att det fungerar som det ska och samtidigt ser snyggt ut. En tilltalande webbplats gör att besökarna vill stanna kvar, när de lätt hittar all information och förstår hur de kan gå vidare till ett köp. Vi ordnar allt detta, inklusive unikt innehåll.

Eftersom det är så mycket att tänka på för att komma igång på webben så behöver man en strategi, så man inte slösar med tid och pengar. Man vill komma igång så fort som möjligt och tjäna pengar, det handlar för det mesta om ett jobb, en verksamhet. De flesta har också en begränsad budget, speciellt i början. Allt detta kan vi ta hand om, vi lägger upp en enkel strategi för att komma igång. Behöver du hjälp med de olika momenten kan vi ställa upp med det också. Internet, webbdesign, SEO, med mera är det som vi sysslar med på en daglig basis, och har gjort under en lång tid. Vi vet vad som fungerar på nätet och vi håller oss till det. Fråga oss gärna lite mer om hur vi kan hjälpa till. Det kostar ingenting att be om en offert.

När vi får ett uppdrag om att komma igång på webben så tar vi det på allvar, vi vill verkligen hjälpa våra klienter så de kan starta upp sin verksamhet online. Eftersom vi inte har några försäljare så kan vi hålla låga priser, samtidigt som vi kan erbjuda mycket hög kvalitet på vårt arbete. Vi ser på vad din målsättning är med en webbplats, vad du vill få ut av det hela. Många ägnar sig åt försäljning, men inte alla. Därför skräddarsyr vi en lösning som passsar just dig och din webbplats, så att du kommer igång och kan börja jobba på nätet utan några problem.

Låt oss hjälpa dig!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande