010 -199 21 29 info@webb365.se

Rykteshantering

Ett gott rykte är viktigt, både för individer och företag. Väldigt många idag googlar ett namn innan de bestämmer sig för att handla från dem eller kontakta dem. Därför vill man inte att något dåligt ska komma upp i sökresultaten, och speciellt inte om det handlar om falska rykten. Har ditt rykte blivit skadat? Eller vill du bara förbättra det? Då har du kommit till rätt plats, vi kan hjälpa dig med detta.

Oavsett om den information som finns om ditt företag ute på nätet är bra eller dålig så vill du kunna hantera den, styra den i den riktning som passar ditt ändamål. Det handlar om att se till att negativ publicitet hamnar långt nere i sökresultaten, så att de så gott som inte syns. Samtidigt vill man i förebyggande syfte se till att det finns en hel del god information där ute, att ha kontroll över vad som står. Allt detta kan vi ta hand om med hjälp av olika metoder.

Det som skrivs på nätet försvinner inte så lätt, utan det har en tendens att komma upp när en eventuell kund skriver in företagets namn för att kolla upp det. Faktum är att detta är en anledning till att man hela tiden bygger länkar och innehåll, man vill synas på flera ställen. Med rykteshantering kan vi på webb365 se till att det som kommer upp i sökresultaten och det som syns mest på nätet är sådant som du önskar att kunderna ska se. Det som kan göra att de bestämmer sig för att komma till dig.

Rykteshantering handlar alltså om i stort sett två saker- att minska skadorna av ett dåligt rykte och att förbättra din image på nätet i förebyggande syfte. För en sak är säker och det är att vad som står skrivet om en kan göra stor skillnad för kunder eller arbetsgivare. Ett företag som försöker växa och lyckas i konkurrensen måste veta vad man säger om dem. Samtidigt måste man styra det som står, se till att korrekt och bra information ligger på toppen.

Vi hjälper dig genom att se till att negativa kommentarer inte hamnar högst upp i sökresultaten. Ibland kan vi till och med helt och hållet ta bort vissa artiklar och blogginlägg från resultaten. Samtidigt tar vi steg för att skydda ditt namn på nätet från framtida attacker. Med vår rykteshantering kommer du att ha kontroll över vad som står och bygga upp ett ännu bättre rykte.

För dig med skadat rykte

Vi hjälper dig att förbättra ryktet om ditt företag på internet.

För dig som vill förbättra ryktet

Vi ser till att ditt rykte blir ännu bättre än det är idag.

Vill du att vi hjälper dig med rykteshantering?

Det ända du behöver göra är att kontakta oss. Därefter hjälper vi dig.

Kontakta oss