010 -199 21 29 info@webb365.se

Analys av webbplats

Det är viktigt att alltid veta vad som händer och sker på ens webbplats. Många gånger är det de små detaljerna som gör att det inte fungerar så bra, som brutna länkar till exempel. Därför måste man hela tiden gå över sin sajt och kontrollera att allt är i ordning. Detta tar tid naturligtvis, men är något som en utomstående mycket väl kan ta hand om. Vi går igenom hela din webbplats och analyserar den från en SEO synpunkt. Samtidigt så ser vi på hur användarvänlig den är och hur en besökare skulle uppleva den.

När vi har analyserat din webbplats och kommit fram till vad som bör åtgärdas, så skriver vi en utförlig rapport.  Här kan du se alla våra förslag och råd för hur sajten kan förbättras och vad som inte fungerar så bra. Eftersom vi kan ta hand om dessa saker och åtgärda dem så inkluderar vi en utförligare offert som visar hur mycket det skulle kunna kosta. Men inte bara det. Vi ger dig också råd och skickar med länkar till material som kan hjälpa dig lösa dessa problem själv. Om du vill kan du alltså anlita oss till att ta hand om allt det som behöver göras. Men annars så ger vi dig i alla fall tips på hur du kan göra det själv.

Brutna länkar är något som verkligen kan ge ett dåligt intryck på en webbplats, och man bör göra vad man kan för att fixa dem så fort som möjligt. Så detta är något som vi ser på naturligtvis. Men även hur snabbt en sida laddar och hur lätt det är att navigera på den. För att man ska uppnå så stor konvertering som möjligt, det vill säga att besökarna också blir kunder, gäller det att ha ett klart och tydligt upplägg. Folk har inte tålamod att leta runt på en sajt för information om produkter, betalningsalternativ eller kontaktuppgifter. Vi ser på webbplatsen som om vi var en vanlig besökare och skickar sedan en rapport på det vi ser. Det hjälper dig att förstå vad som kan behövas för att kunderna ska trivas på sidorna. Som vanligt kan det vara mycket små åtgärder som ger stora resultat.

Vi går alltså igenom hela din webbplats och analyserar den för SEO och användarvänlighet. Därefter får du en utförlig rapport med råd om hur du kan åtgärda de olika sakerna. Samtidigt så finns vi tillgängliga om du vill anlita oss för några av de många tjänster vi erbjuder inom dessa områden.

Köp direkt

Typ av analys
Länk till din webbplats:

Kontakta oss

Inte säker på att en analys är bra för dig? Kontakta oss så besvarar vi dina frågor.

Kontakta oss