Okategoriserade

Äntligen så är vi klara med den nya webbplatsen

Nya webb365 är här!

Nu är det då äntligen dags att lansera vår nya hemsida. Det ligger mycket arbete bakom det hela, men resultatet är fantastiskt. Jämfört med tidigare så är sajten nu enorm- vi har massor av tjänster, information och verktyg att erbjuda, och det känns verkligen bra. Det är lättare nu när vi kan ge kunderna en mer komplett lösning. I princip kan vi ta  hand om allt, oavsett vilken avdelning det handlar om.

webb365 har nu mycket innehåll, vi handhar allt från köp av domän till rykteshantering och utbildningar. Om kunderna vill så kan vi lätt göra så gott som allt, det är bara att fråga. Det har naturligtvis tagit mycket planering och förberedelser för att kunna lansera en sajt som denna. Många möten och diskussioner om hur man kan lösa den praktiska sidan av det hela. Men det har det varit värt, vi är stolta över vår nya webbplats och allt vi kan erbjuda.

Vi förväntar oss att med den nya hemsidan och allt som finns på den så kommer vi att växa till oss inom SEO och marknadsföring. Detta är något som vi egentligen sysslat med länge, men som vi nu har tagit steget fullt ut och erbjuder våra klienter. Hittills har vi hållit en ganska låg profil, men det är det slut med nu. När man ser allt vi kan ta hand om så förstår man att här finns det totala lösningar, samtidigt som man kan dela upp dem som man vill. Vi tror på flexibilitet och att alla har olika förutsättningar, något som också reflekteras i vår nya hemsida.

Eftersom vi skräddarsyr alla lösningar så kommer det bli lättare för kunderna att kunna välja just de områden som kräver lite extra behandling. Ibland hinner man inte med, eller har inte lust att ta hand om vissa moment. Eller så kan det vara en fråga om kunskap, bara för att man är en mycket bra företagare innebär inte det automatiskt att man förstår sig på internet. Därför är vi säkra på att webb365 kommer att uppskattas av flera olika sorters personer och företag. Detta kommer att göra det ännu mer intressant för oss när vi måste komma upp med helt olika lösningar och planer. Precis sådant som vi är bra på och som vi tycker om att hålla på med. Med denna nya lansering hoppas vi kunna starta ett nytt kapitel i webb365s historia- ett som kommer att föra oss alla in i framtiden.

 

Föregående inläggNästa inlägg