Nyheter

Företagsprofilen utvecklas

Webb365 nya logotypen

Nu är det återigen dags för förändringar här hos mig på Webb365! Vi satsar på att alltid förnya oss och vara lyhörda för våra användares respons. Det senaste är att jag bestämt mig för att byta ut Webb365s logo. Den nya är mer spännande och beskrivande än den gamla var och jag tror att den kommer att vara en bra symbol för det jag står för.

Webb365s nya logo är lite mer färgglad, och jag tycker att en raket som tar av i hög hastighet beskriver väl hur jag fungerar. Jag går ständigt framåt, ofta med stormsteg. Det samma gäller för de personer och företag som jag hjälper med sökmotoroptimering, de märker en stor skillnad i antal besökare och försäljning. När jag tar oss an deras SEO ser man resultat snabbt, sökmotorerna hittar fram och det blir en klar skillnad.

Hela min företagsprofil har utvecklats och jag känner att en ny logo är ett bra sätt att visa mina framsteg. Webb365 är en dynamisk sajt, alltid öppen för vad som händer och sker på nätet. Och detta är viktigt eftersom ingenting står stilla. Man måste hänga med och hålla sig uppdaterad med det senaste inom internet och SEO. Det gör jag, och därför kan jag erbjuda mina klienter en fullgod service.

Novell.nu går också framåt. Det har länge varit en stor katalog, men nu finns det över 14 000 noveller publicerade. Man kan se att det fanns ett behov av någonstans där man kunde publicera sina alster, och Novell.nu fyller en viktig funktion. Det riktigt sväller med nya dikter, noveller och artiklar. Varje vecka presenterar vi en ny författare. När man känner till något om skribenten så blir det extra intressant att läsa hans verk. Det är roligt att sajten går framåt och att folk söker sig hit. Jag tycker det är viktigt med det skrivna ordet, och alla har en rätt att bli lästa.

För att komma tillbaka till Webb365 så vill jag gärna ha lite utomstående tankar och funderingar. Därför är det nu möjligt att gästblogga hos oss! Om du är intresserad av att skriva något och blogga här på Webb365 så är det bara att kontakta mig så vi kan komma överens om när. Jag ser fram emot friska åsikter och gärna lite nyheter också. Det finns så mycket att skriva om som våra läsare tycker är intressant, så alla ni bloggare är hjärtligt välkomna hit. Alla kontaktuppgifter finner ni längst ner på sidan.

Föregående inläggNästa inlägg